21grams Logo 21grams
search

Våra tjänster

Här nedan kan du läsa om våra tjänster samt prova vår SMS- och eposttjänst

Oavsett vem du behöver kommunicera med så kan vi på 21grams hjälpa dig att göra det till den lägsta kostnaden eller snabbaste tiden – och allt däremellan. Vi vet vad som passar i vilken kanal och har tekniken för att nå alla dina mottagare. Här nedan kan du se vårt utbud av tjänster som kan utveckla din kundkommunikation eller stötta vid enstaka utskick.

Prova avisera med SMS!

Fyll i ditt telefonnummer och prova upplevelsen av att få en faktura, påminnelse eller brev aviserat med vår SMS tjänst. Lägg på möjlighet att betala med Swish eller banköverföring.

Var noga med formatet! Använd landkod och ta bort första nollan i ditt mobilnummer, samt använd inga mellanrum - t ex +46700000000. Det dröjer några minuter innan du får SMSet.

Genom att posta uppgifterna i formuläret godkänner ni att 21grams processar uppgifterna för att kunna sätta ihop och hantera utskicket till dig. För mer information se vår integritetspolicy.se

  Prova avisera med epost!

  Fyll i din adress och prova upplevelsen av att få en faktura, påminnelse eller brev aviserat med vår eposttjänst. Lägg på möjlighet att betala med Swish eller banköverföring.

  Var noga med skriva att skriva en korrekt mejladress! Sen dröjer det några minuter innan mejlet landar i inkorgen.

  Genom att posta uppgifterna i formuläret godkänner du att 21grams processar dina uppgifter för att kunna sätta ihop och hantera utskicket till dig. För mer information se vår integritetspolicy.se

   Vill du att vi kontaktar dig?

   Fyll i dina uppgifter i detta formulär.