21grams Logo 21grams
search

Optimera portot

Om du ansvarar för utskick av fakturor eller annan postal kommunikation på ditt företag vet du att portot står för merparten av kostnaden.

Men kan man påverka portokostnaden? Ja, absolut. Det går nästan alltid att pressa priserna ganska rejält, vare sig du skickar post inom Sverige eller utanför. Framförallt om du har stora volymer. Alternativen för brevdistribution är ofta fler än man tror och man kan idag få sina brev och småpaket både från tidningsbud på morgonen och via lokala ombud.

Genom att utnyttja dagens konkurrensutsatta marknad för att få rabatter och kombinera det med att optimera ledtider, innehåll, format och volymer kan vi spara pengar åt dig. Om du vill kan vi även ta hand om det mesta av administrationen och uppföljningen.

Men allt handlar såklart inte om pengar. Med oss får du dessutom vägledning på en ständigt föränderlig marknad. Vi bevakar det åt dig. För det som var optimalt idag kanske inte är optimalt nästa vecka.

Portooptimering

Genom att använda fler postoperatörer, ta hänsyn till vikt, storlek, regional fördelning, sortering och annat som påverkar portokostnaden kan vi hjälpa dig att spara pengar på utskick inom Norden.

Inrikesporto

Porto är billigare ju mer man köper. Genom att vi samköper porto åt flera kunder samtidigt kan vi ge dig tillgång till marknadens bästa priser.

Utrikesporto

Skickar du post och småpaket utanför Sveriges gränser? Genom våra avtal med de största utländska postoperatörerna kan du göra stora besparingar.

Kontorspost

Skicka försändelser av varierande format och vikt direkt från ditt kontor 10 procent billigare än med PostNord. Vi hämtar och du slipper väga, räkna och frankera.

C/O – enklare portoadministration

Att tolka en portofaktura kan vara en utmaning. Låt våra experter göra det istället. Vi går igenom allt på detaljnivå och säkerställer att du debiterats rätt.

iSort

Vår prisbelönta algoritm optimerar bland tusentals olika lösningar för att du ska kunna skicka till exempel fakturor, pensionsbesked och kontoutdrag så billigt som möjligt.

PostSort

En allt-i-ett-lösning som kombinerar portooptimering och inkjetadressering vid produktion av adresserad direktreklam och posttidningar.

PacSort

Prisoptimera och skicka spårbara brevlådepaket. Ett system för bokning och upphämtning av in- och utrikespaket via flera olika distributörer.

Vill du att vi kontaktar dig

Fyll i dina uppgifter här