21grams Logo 21grams
search

Kontorspost

Trots att vi lever i en allt mer digitaliserad värld är det fortfarande en stor mängd försändelser som når oss via den fysiska brevlådan. Därför erbjuder 21grams tjänsten Kontorspost.

Varje år skickas två miljarder brev ut i Sverige. De flesta från företag som ska leverera varor, fakturor och avtal till sina kunder. Många av dem använder fortfarande Postens tjänster, eftersom de inte känner till att det finns alternativ – som dessutom är både billigare och smidigare.

”Ring oss idag så kan vi vara igång redan imorgon”

21grams Kontorspost är ett sådant. Tjänsten innebär att posten hämtas på ditt kontor och levereras dit den ska. Allt utan att du behöver väga, räkna eller frankera den, och till minst tio procent lägre styckepris än Postens. Vi erbjuder också daglig hämtning och hanterar såväl in- som utrikespost.

Oavsett hur du valt att hantera sin post idag går det när som helst att byta till Kontorspost. Den är enkel att införa och innebär inga extrakostnader, inte heller någon bindnings- eller uppsägningstid. Ringer du 21grams idag så kan vi starta imorgon.

Inte nog med att tjänsten är smidig och prisvärd den är dessutom miljövänlig. Ekonomibrev har lägre klimatpåverkan än 1:a klassbrev som oftare måste skickas med flyg för att hinna fram inom avtalad tid. Vi väljer också i möjligaste mån leverantörer som miljökompenserar sin distribution.

Fyra skäl att välja 21grams

Billigare. Du får minst tio procent lägre pris på ekonomibrev och fem procent på utrikespost, jämfört med Posten

Smidigare. Vi hämtar din post på ditt kontor och ser till att den blir levererad dit den ska. Allt du behöver göra är att lägga breven i en låda.

Tidsbesparande. Du behöver inte ägna någon tid åt att sortera eller frankera dina brev. Vi tar hand om allt sådant åt dig, kostnadsfritt.

Miljövänligt. Ekonomibrev genererar lägre koldioxidutsläpp än 1:a klassbrev som oftare måste skickas med flyg.

Vill du veta mer om Kontorspost?

Kontakta mig redan idag så berättar jag hur jag kan optimera ditt porto.

Mejla David Ring David

Ska vi kontakta dig?

Fyll i dina kontaktuppgifter och vi kontaktar dig!