21grams Logo 21grams
search

Digitala brevlådor

Nå fram till dina kunder där de vill ha din kommunikation.

Långt över hälften av den svenska befolkningen är numera anslutna till en digital brevlåda. Oavsett om det är Kivra, Billo, Fortnox Företagsbrevlåda eller norska Digipost som du och dina kunder efterfrågar, kan 21grams hjälpa till.

Våra system för distribution av kommunikation och fakturor är självklart integrerade med de digitala brevlådorna, allt för att du ska nå hela vägen fram till dina kunder oavsett vad de har valt. Fler och fler vill ha sin post samlad digitalt, vare sig det gäller lönebesked, kallelser, försäkringsbrev, fakturor eller annan viktig kommunikation.

De digitala brevlådorna är idag en standardkomponent i vårt kanalutbud.

Vi är kanaloberoende och kan ge dig objektiva råd kring hur du implementerar en ny kanal. Ofta börjar vi med att jämföra dina kundregister mot de digitala brevlådornas mottagarregister. På så sätt får du reda på om dina kunder finns där eller inte.

Du kan också erbjuda dina kunder att betala direkt i den digitala brevlådan, vilket blir mer och mer efterfrågat. Med några få klick och identifiering med BankID är betalningen enkel för dina kunder.

Du kan alltid kombinera de digitala brevlådorna med våra andra digitala tjänster och självklart också låta oss producera och distribuera dina fysiska brev. Tillsammans tar vi fram en digitaliseringsplan utifrån din egen affärsstrategi och dina kunders efterfrågan. 

Tre goda skäl att välja 21grams

Digitalisering. Att lägga till digitala brevlådor till dina kommunikationskanaler ökar snabbt din digitaliseringsgrad.

Oberoende. 21grams är kanaloberoende och ger dig de råd du behöver för att välja rätt kanal för rätt dokument och vid rätt tillfälle.

Miljövänligt. Att skicka brev digitalt tär mindre på jordens resurser.

Frågor och svar

Vad är en digital brevlåda?

Här kan dina kunder ta emot post digitalt istället för på papper. Mottagarna kan få post från statliga myndigheter, banker och försäkringsbolag men även fakturor, upplysningar och i vissa fall reklam. Vill du nå fram till dina kunders digitala brevlådor, använder du 21grams tjänster för distribution.

Vilka digitala brevlådor finns det?

Kivra och Billo är brevlådor för privatpersoner. Vill du även nå företag finns Kivra företag och Fortnox företagsbrevlåda. Använder du 21grams tjänster når du fram överallt.

Vilka kan jag skicka digital post till?

Du kan skicka digital post till alla privatpersoner och företag som har valt att ansluta sig till någon eller några av de digitala brevlådorna.

Hur många har digital brevlåda?

Över 5,5 miljoner privatpersoner och över 120 000 företag (april 2023) tar emot sin post i en digital brevlåda. Vill du vara säker på att nå fram den vägen, hjälper 21grams dig med distributionen.

Hur vet jag om mina kunder har Kivra?

Vi hjälper dig som avsändare att testköra ert kundregister mot mottagarregistret hos t ex Kivra och se om just dina kunder befinner sig där. Utifrån resultatet kan vi på 21grams hjälpa dig att räkna på om det är rätt väg att gå i din digitaliseringsplan.

Hur skickar jag post och fakturor till mina kunders digitala brevlådor?

Kontakta oss på 21grams så hjälper vi dig att sätta upp anslutningen till de digitala brevlådor du vill nå ut till.

Bostaden Umeå bild 1200
Case

Bostaden Umeå digitaliserade sina hyresaviseringar och gick över till Kivra.

Hyresavierna från bostadsföretaget Bostaden Umeå skickas numera i Kivra.

Läs mer

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig.