21grams Logo 21grams
search

Digitala brevlådor

Konceptet med digitala brevlådor har funnits sedan tidigt 2000-tal men först på senare år har efterfrågan från konsumenter börjat ta fart, bland annat drivet av tillgång till smarta mobiler samt införandet av enkla identifieringslösningar.

Var tredje svensk är numera ansluten till en digital brevlåda. 21grams har sedan många år ett samarbete med Kivra som idag är den marknadsledande digitala brevlådan i Sverige. Men oavsett om det är Skatteverkets ”Mina meddelanden”, Digipost, eBoks, Omaposti eller Kivra som du och dina kunder efterfrågar, kan 21grams hjälpa till.

”Var tredje svensk är i dag ansluten till en digital brevlåda.”

Vår första integration mot en digital brevlåda skedde redan för 10 år sedan. Idag har vi hjälpt ett hundratal avsändare att komma igång och Kivra är en standardkomponent i vårt digitala tjänsteutbud. Vi har gedigen erfarenhet av många olika typer av dokument såsom lönespecifikationer, patientkallelser och fakturor och kan med vårt kanaloberoende ge objektiva råd kring hur ett införande av en digital brevlåda kan ske på bästa sätt.

Inom vårt erbjudande att digitalisera posten kan du alltid välja att kombinera en digital brevlåda med en eller flera av våra andra digitala tjänster samt även låta oss producera och distribuera dina fysiska brev. Tillsammans med dig tar vi fram en digitaliseringsplan utifrån både din egen affärsstrategi och dina kunders efterfrågan.

Tre goda skäl att välja 21grams

Digitaliserings-boost. Att lägga till digital brevlåda till dina kommunikationskanaler är ett av de snabbaste sätten öka din digitaliseringsgrad.

Balanserat. 21grams ger dig de råd du behöver för att välja rätt kanal för rätt dokument och vid rätt tillfälle.

Miljövänligt. Att skicka brev digitalt tär mindre på jordens resurser.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta mig redan idag så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig till distribuera smartare till en eBrevlåda.

Mejla Dan Ring Dan

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter här och vi kontaktar dig.