21grams Logo 21grams
search

Åtta45

Flyktingströmmar och oro i världen – välgörenhet är viktigare än någonsin. 21grams och direktreklamproducenten Åtta45 samarbetar för att det ska bli ännu mer pengar till akut hjälp. Med postsorteringssystem från 21grams sänker Åtta45  portokostnaden för välgörenhetsorganisationer med upp till 15 procent.

Åtta45  är ett av Sveriges största företag när det gäller produktion av direktreklam, DR och adresserad direktreklam, ADR.  Åtta45  handskas med tre miljoner utskick i veckan. 150 miljoner utskick om året. Det blir mycket pengar i porto, det. Men lite mindre tack vare det samarbete  Åtta45  har med 21grams.

”Vi har jobbat ihop länge nu och jag är mycket nöjd”
Anders Näslund, Åtta45.

Åtta45  har ett flertal välgörenhetsorganisationer som kunder, vilket innebär att de i en del fall både producerar och distribuerar utskicken där organisationer ber mottagarna skänka pengar.  Åtta45  använder mjukvara från 21grams, ett postsorteringssystem som blixtsnabbt bearbetar den adressfil som Åtta45  matar in i systemet.

Här hittar vi kombinationer av den billigaste postoperatören och så lågt porto som möjligt. Kort sagt: 21grams letar upp den snabbaste och billigaste brevbäraren. Ekvationen är ju enkel och känns i hjärtat: sparade pengar för välgörenhetsorganisationer betyder mer pengar för människor som flyr från krig, som inte kan äta sig mätta eller behöver tak över huvudet.

”Det känns bra att kunna hjälpa till. Min dotter sa till mig häromdagen: ’Pappa, jag trodde du bara satt och lekte vid datorn på jobbet. Men när du är där hjälper du ju faktiskt till att samla in pengar så människor får hjälp’. Då blev jag stolt”, säger Anders Näslund.

Hur tycker du samarbetet med 21grams fungerar?

”De som jobbar på 21grams är kommunikativa och knappast stelbenta. Snarare snabbfotade. Trots att företaget växt enormt tappar de aldrig fokus på sina kunders behov. Varje kund är viktig”.

Vill du veta mer om hur vi jobbar med Åtta45?

Hör gärna av dig till oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig optimera portot.

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter här.