21grams Logo 21grams
search

Förenkla betalningar

Många vill fortfarande få sina fakturor på papper. Andra har upptäckt att det finns smidigare sätt att betala. Och ju fler betalningsmöjligheter du ger dina kunder, desto säkrare kan du vara på att få betalt i tid.

När du låter oss optimera går betalningarna snabbare och du får bättre kassaflöde och kontroll. Vi erbjuder automatiserad och kostnadseffektiv distribution av e-faktura till internetbanker och möjligheten att betala med Swish via pappersfaktura, e-brevlåda och e-post.

Swish QR-kod

Vare sig dina utskick är fysiska eller digitala kan du förse dem med en QR-kod för Swish och ge dina kunder ytterligare en möjlighet att betala.

Mobil betalning

Kunden får ett sms eller mejl med länk till en dynamisk landningssida, där kunden ser fakturan och kan betala direkt med Swish.

Pappersfaktura

Många föredrar fortfarande att få en pappersfaktura med inbetalningstalong för bank och plusgiro. Självklart kan du kombinera fysiska utskick med digitala – och låta kunderna bestämma hur de ska få sin post.

E-faktura Internetbank

Med e-faktura tar kunden emot fakturan direkt i internetbanken. Vi är certifierad teknisk distributör (CTD) och kan skicka e-fakturor till internetbanker och företag i hela Norden.

Digitala brevlådor

Med en digital brevlåda, som exempelvis Kivra kan kunden både ta emot och betala fakturor på samma ställe. Säkert och miljövänligt.

Digitalt autogiro

Ett snabbt och smidigt sätt att värva trogna givare och kunder via digitalt autogiro. Några få klick och signering med BankID.

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter här.