21grams Logo 21grams
search

Digitalisera posten

Internetbanken, digitala brevlådor eller betalningsavisering direkt i mobilen? Allt fler väljer att få sin post via olika digitala kanaler, och alternativen blir ständigt fler.

Så hur ska du kommunicera med dina kunder? Det enkla svaret: låt kunderna bestämma. Oavsett vad de väljer kan vi hjälpa dig med effektiv och kostnadsmedveten distribution av utskicken.

E-faktura privat

Låt dina kunder ta emot och betala fakturan direkt i internetbanken. Vi skapar och distribuerar e-fakturor till banker inom Sverige och även till Norge och Finland.

Digitala brevlådor

Att ta emot post via en digital brevlåda är ett säkert och miljövänligt alternativ till fysiska brev. Vi ser till att du når ut till alla tillgängliga digitala brevlådor där dina kunder finns.

E-faktura företag

Elektronisk fakturering till företag och offentlig sektor växer. Och förändras. Vi hjälper dig göra rätt vägval oavsett om din drivkraft är lagkrav, faktisk kundefterfrågan eller om du helt enkelt bara söker en enklare, mer effektiv faktureringslösning.

SMS

En snabb och direkt kanal för att skicka t ex meddelanden, kallelser och betalningsuppmaningar. Här styr du på sekunden när kunderna ska nås av din kommunikation.

Fysiska brev

Fysisk post i kombination med dina digitala utskick – vi tar hand om helheten. Vi omvandlar dina underlag till lättlästa dokument och säkerställer att de hamnar hos dina kunder, oavsett var i Norden de befinner sig.

E-post

Vi hanterar både mindre volymer till företagskunder och stora produktioner, där tusentals fakturor distribueras till privatkunder.

E-arkiv

En webbaserad säker arkivtjänst där du enkelt kan söka bland dina kundfakturor och andra dokument. Du kommer snabbt och enkelt åt arkivet via din dator, telefon eller surfplatta.

Addoro – Self service cloud

En molnbaserad tjänst där du knyter ihop och administrerar hela ditt digitala och postala kommunikationsflöde.

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter här.