21grams Logo 21grams
search

Fysiska brev

Aldrig förr har det funnits fler vägar till kommunikation än nu. Men trots att digitaliseringen ökar i snabb takt, har det fysiska brevet inte spelat ut sin roll. Tvärtom. Därför finns 21grams.

Det blir allt vanligare att få fakturor och avier skickade till sig digitalt. Men än så länge är det ett antal av oss som vill ta emot viktig information via den egna brevlådan. Det fysiska brevet utgör fortfarande en relativt stor del av den här typen av kommunikation.

Vartannat brev som skickas i Sverige har 21grams som avsändare och du kan med fördel vända dig till oss för en enkel, flexibel och smart produktion och distribution av fysiska brev i hela Norden.

”Vartannat brev i Sverige har sorterats i 21grams mjukvaror .”

Du kan alltid räkna med en snabb och effektiv support och det krävs aldrig mer än en kontaktyta – integration – oavsett om du bara är intresserad av att skicka fysiska brev eller om du vill att delar av distributionen ska ske digitalt.

Inom vårt erbjudande att digitalisera posten kan du kombinera Fysiska brev med flera andra tjänster som e-faktura, e-arkiv, e-post och digital brevlåda, på det sätt som passar dig och dina kunder bäst. Dessutom kan du via vår nyaste tjänst, Addoro knyta ihop de olika delarna till ett enda digitalt och molnbaserat flöde, oavsett distributionskanal.

Fyra goda skäl att välja 21grams

Enkelt. Vi förvandlar dina underlag, oavsett om du skickar en rådatafil eller en pdf, till ett snyggt och lättläst dokument.

Snabbt. Dagen efter att vi fått underlagen, är breven framme hos dina kunder, oavsett var i Norden de befinner sig.

Flexibelt. Samkuvertering, bilagor, dynamisk perforering eller andra tillägg är inget problem. Vi trycker i färg eller svartvitt, på ena eller båda sidor. Du bestämmer.

Smart. Du betalar ett fast pris per brev där både porto, papper, kuvert, utskrift och kuvertering ingår. Inga startavgifter eller andra dolda kostnader tillkommer. Priset baseras på dina specifika önskemål.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta mig redan idag så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig till en enklare, smartare och billigare kommunikation.

Mejla Dan Ring Dan

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter här och vi kontaktar dig.