21grams Logo 21grams
search

Fysiska brev

Ett brev betyder så mycket.

Låt oss producera och skicka ut dina fysiska brev. Aldrig förr har det funnits fler vägar för kommunikation än nu. Men trots att digitaliseringen ständigt ökar, har det fysiska brevet inte spelat ut sin roll. Tvärtom. Därför finns 21grams.

De flesta fakturor och avier skickas idag digitalt. Men alla är inte där ännu. Fortfarande finns det flera som vill ha fysisk post, och det finns förstås också en del som inte har möjlighet att ta emot sin post digitalt. Då gäller fortfarande brev i papper till den fysiska brevlådan. Vi hjälper dig att kombinera dina digitala utskick med fysiska brev på bästa sätt. Med 21grams behöver du bara en leverantör för helheten.

Vi på 21grams tillhandahåller tjänster för hela det fysiska brevflödet, hela vägen från print & tryck, sortering och adressering till kuvertering, frankering och distribution. Det handlar om smart och lokal produktion och distribution av fysiska brev inom hela Norden.

Vi hanterar era fysiska brev i kombination med era digitala utskick.

Vi erbjuder en snabb och effektiv support och du behöver alltid bara en integration, oavsett hur dina utskick ska distribueras –  fysiskt eller digitalt.

Inom vårt erbjudande att digitalisera posten kan du kombinera fysiska brev med flera andra tjänster såsom e-faktura, e-arkiv, e-post och digitala brevlådor, på det sätt som passar dig och dina kunder bäst.

Tre goda skäl att välja 21grams

Enkelt. Vi förvandlar dina underlag, oavsett om du skickar en rådatafil eller en pdf, till ett snyggt och lättläst dokument.

Flexibelt. Samkuvertering, bilagor, perforering eller andra tillägg är inget problem. Vi trycker i färg eller svartvitt, på en eller båda sidorna. Du bestämmer.

Smart. Du betalar ett fast pris per brev där både porto, papper, kuvert, utskrift och kuvertering ingår. Inga startavgifter eller andra dolda kostnader tillkommer. Priset baseras på dina specifika önskemål.

Frågor och svar

Vad är fysisk post?

Fysisk post är de brev som produceras på papper och skickas ut i fysiska brevlådor.

Hur skickar jag brev till flera mottagare?

Vill du nå dina kunder, medlemmar eller flera adresser från ett register? Kontakta oss på 21grams så hjälper vi er med utskicket. Vi kan kombinera fysiska brev med digital post, helt och hållet som du önskar.

Vad är ett C5-kuvert?

C5-kuvert är ett kuvert där det ryms ett eller flera A4-papper vikta på mitten. När du skickar fysiska brev med 21grams tjänster, erbjuder vi bland annat C5-kuvert med två fönster som kan innehålla upp till åtta vikta ark.

När vill man ha fysiska brev?

Vissa vill ha sin post fysiskt och vissa vill ha den digitalt. Det finns också de som inte kan ta emot digital post av olika skäl och därför behöver få sin post i papper och kuvert.  Med 21grams multikanallösningar löser vi båda varianterna. Vi anpassar utskicket utifrån hur din kundbas och adressregister ser ut.

Vad är kuvertering?

Kuvertering betyder att man stoppar ett eller flera papper i ett kuvert för utskick som ett fysiskt brev. När du använder 21grams multikanallösning löser vi kuverteringen av dina fysiska brev hos våra printpartners.

Vad är adressering?

Adressering betyder att vi printar mottagarens adress på ett fysiskt brev för utskick. Med 21grams multikanallösning kommer de brev som ska skickas ut fysiskt att adresseras via våra printpartners.

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig.