21grams Logo 21grams
search

Inrikesporto

Genom samköp av porto kommer du åt högre rabatter.

När du köper inrikesporto via 21grams kommer du åt högre volymrabatter. Genom att vi gör stora inköp av porto får du helt enkelt tillgång till bättre priser än vad du kan få på egen hand. Ensam är inte alltid stark.

Oavsett hur duktig förhandlare du är, kan 21grams i de allra flesta fall erbjuda ett mer fördelaktigt pris och större rabatter än de du uppnår idag. Det här kan vi göra tack vare våra stora inköpsvolymer. Genom oss får du en leverantör och en faktura för alla dina portoinköp.

Via 21grams samköp av inrikesporto får du tillgång till marknadens bästa priser.

21grams har avtal med alla stora postoperatörer i Norden. Bland de postoperatörer vi samarbetar med finns PostNord Sverige och Danmark, Posti, Bring Mail Nordic, CityMail, Morgonpost, Bladkompagniet, Norpost, JYS, DHL och Asendia.

I vårt erbjudande att optimera portot ryms ett flertal tjänster utöver inrikesporto, till exempel utrikesporto, portooptimering, kontorspost och en c/o-tjänst som förenklar din administration samt dessutom ett flertal sorteringstjänster.

Tre goda skäl att välja 21grams

Enkelhet. Du får tillgång till alla stora operatörer i Norden.

Billigt. Samköp av inrikesporto med flera av våra andra kunder ger dig högre rabatter.

Bekvämt. En leverantör och en faktura.

Frågor och svar

Vad menas med samköp av inrikesporto?

Eftersom vi på 21grams köper upp stora volymer inrikesporto för många av våra kunder, kommer vi åt de mest förmånliga rabatterna hos postoperatörerna.

Vilka postoperatörer finns det?

Det finns ca 25 postoperatörer i Sverige. 21grams har avtal med alla stora postoperatörer i Norden, bland annat PostNord i Sverige och Danmark, Posti, Bring Mail Nordic, CityMail, Morgonpost, Bypost, Bladkompagniet, Jys, DHL och Asendia.

Kan man få volymrabatt på inrikesporto?

Ja, men de bästa volymrabatterna kommer du åt genom att vi räknar in dina volymer tillsammans med våra övriga kunders. När vi på 21grams samköper inrikesporto blir det större volymer – vilket ger dig bättre rabatter.

Vad betyder porto?

Ordet porto kommer från ’porte’ som betyder bärare.  Ordet porto är en synonym till frimärke och är en avgift för att skicka brev eller paket.

Kan man sänka kostnaderna för inrikesporto?

Ja, genom att köpa porto genom 21grams, hjälper vi dig att sänka dina portokostnader. Bland annat genom att upphandla porto genom samköp för flera av våra kunder.

Vad är ett uppköp?

Vi ser alltid till att de olika postoperatörernas villkor tillämpas på bästa sätt. Om det saknas brev för att uppfylla ett visst volymvillkor gör vi ett uppköp upp till nästa volymgräns för att sänka utskickets totala kostnad.

Ska vi kontakta dig?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!