21grams Logo 21grams
search

Swish QR-kod

Få mobila tjänster har haft lika stor påverkan på vår vardag som Swish. Och i kombination med en QR-kod kan den användas till  betydligt mer än att pengar skickas mellan privatpersoner.

Konsumenternas krav på realtidsbetalningar ökar i spåren av att Swish blivit ett av Sveriges mest populära betalsätt. Varför ska det inte vara lika enkelt att betala en faktura som att swisha en kompis? Därför föddes idén till Swish QR-koder.

QR-koderna innehåller samma unika uppgifter som traditionella gireringar via plus- eller bankgiro och pengarna finns på mottagarkontot direkt. Utan att en enda siffra behöver knappas in manuellt.

”Det ska vara lika enkelt att betala en faktura som att swisha en kompis”

Sätt en QR-kod på en pappersfaktura och vägen till betalning kortas betydligt. Mottagaren öppnar sin Swish-app i telefonen, scannar koden och godkänner sin betalning via mobilt BankId.

Det är med andra ord en tjänst som sänker tröskeln för betalningar rejält och den används idag bland annat av inkassoföretag och insamlingsorganisationer. Men Swish QR-koder passar i många fler sammanhang. Att betala för något ska vara enkelt, snabbt och smidigt.

Tycker du att Swish QR-kod låter som en intressant lösning för dig och ditt företag? Tveka inte att kontakta 21grams så ger vi dig gärna fler exempel på hur kombinationen Swish och QR-kod kan förenkla betalningarna.

Hos oss finns inte bara tekniken och kanalerna utan insikter och kompetens om hur du bäst kommunicerar med dina kunder för att uppnå bästa möjliga konvertering.

Tre goda skäl att välja 21grams

Enkelt. Mottagaren nås via en etablerad kanal och kan gå till action direkt med hjälp av mobilen.

Snabbt. Transaktionen sker i realtid och landar på mottagarkontot direkt. Optimalt för kassaflödet med andra ord.

Säkert. Varje QR-kod är unik och innehåller samma unika uppgifter som vid en girering.

Vill du kontakta oss?

Kontakta mig redan idag så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig med Swish QR-kod.

Mejla Theodor Ring Theodor

Vill du kontakta oss?

Fyll i dina kontaktuppgifter och vi kontaktar dig!