21grams Logo 21grams
search

Inga restriktioner!

Nu öppnar Sverige upp igen.

Nu är det äntligen dags att ta kontakt igen!

 

Oavsett om det är med vänner, familj eller dina kunder är vi alla olika och valet av kanal beror på vem du kommunicerar med.

 

Oavsett vem du behöver kommunicera med så kan vi på 21grams hjälpa dig att göra det till den lägsta kostnaden eller snabbaste tiden – och allt däremellan. Vi vet vad som passar i vilken kanal och vi har tekniken. Har du bråttom att nå dina mottagare är vissa kanaler bättre än andra t ex.

Vi på 21grams är din partner för kommunikation, fysisk eller digital, med eller utan smarta betallösningar som Swish.

Här nedan kan du se vårt utbud av tjänster som kan utveckla din kundkommunikation eller stötta vid enstaka utskick.

Prova avisera med SMS!

Fyll i ditt nummer och prova upplevelsen av att få en faktura, påminnelse eller brev aviserat med vår SMS tjänst. Lägg på möjlighet att betala med Swish eller banköverföring.

Var noga med formatet! Använd landkod och ta bort första nollan i ditt mobilnummer - t ex +46700000000. Det dröjer några minuter innan du får SMSet.

Genom att posta uppgifterna i formuläret godkänner ni att 21grams lagrar och processar uppgifterna för att kunna sätta ihop och hantera utskicket till dig. För mer information se vår integritetspolicy.se

  Prova avisera med e-post!

  Fyll i din adress och prova upplevelsen av att få en faktura, påminnelse eller brev aviserat med vår mail tjänst. Lägg på möjlighet att betala med Swish eller bankövering.

  Var noga med skriva en korrekt epost-adress! Sen dröjer det några minuter.

  Genom att posta uppgifterna i formuläret godkänner ni att 21grams lagra och processa uppgifterna för att kunna sätta i hop och hantera utskicket till dig. För mer information se vår integritetspolicy.se

   Vill du att vi kontaktar dig?

   Fyll i dina uppgifter i detta formulär.