21grams Logo 21grams
search

Kommunikation på
mottagarens villkor!

med hjälp från 21grams

Vi gör Sverige mer mottagarvänligt!

Var sak har sin plats. Eller som vi säger – vart innehåll har sin kanal. Vi alla är olika och föredrar att ta emot information på olika sätt. Vi på 21grams jobbar för att göra kommunikation och betalningar mer mottagarvänligt för dina kunder.

Oavsett vem du behöver kommunicera med så kan vi på 21grams hjälpa dig att göra det till den lägsta kostnaden eller snabbaste tiden – och allt däremellan. Vi vet vad som passar i vilken kanal och vi har tekniken. Har du bråttom att nå dina mottagare är vissa kanaler bättre än andra t ex.

Vi på 21grams är din partner för kommunikation, fysisk eller digital, med eller utan smarta betallösningar som Swish. Här nedan kan du se vårt utbud av tjänster som kan utveckla din kundkommunikation eller stötta vid enstaka utskick.

Faktura  som e-faktura
till internetbanken

Kanalen är optimerad för att göra betalningar så enkla som möjligt. En bra överblick med möjlighet till tidsbestämd betalning.

Kontoutdraget i arkivet,
det vill säga Kivra

Här får mottagaren får spara dokumentet hur länge de vill. Allt är sorterat på tid avsändare. Även dokument du laddat själv laddat upp.

Påminnelse som sms,
med swishlänk

Vad passar bättre när det är bråttom än ett SMS. Här har mottagaren koll. Med Swishlänk kan man betala och få en bekräftelse på en gång.

Reklam som fysiskt
brev i brevlådan

När eposten översvämmas av reklam och den minskar i den fysiska brevlådan har uppmärksamhetsvärdet ökat i den.

Prova avisera med SMS!

Fyll i ditt nummer och prova upplevelsen av att få en faktura, påminnelse eller brev aviserat med vår SMS tjänst. Lägg på möjlighet att betala med Swish eller banköverföring.

Var noga med formatet! Använd landkod och ta bort första nollan i ditt mobilnummer - t ex +46700000000. Det dröjer några minuter innan du får SMSet.

Genom att posta uppgifterna i formuläret godkänner ni att 21grams lagra och processa uppgifterna för att kunna sätta i hop och hantera utskicket till dig. För mer information se vår integritetspolicy.se

  Prova avisera med e-post!

  Fyll i din adress och prova upplevelsen av att få en faktura, påminnelse eller brev aviserat med vår mail tjänst. Lägg på möjlighet att betala med Swish eller bankövering.

  Var noga med skriva en korrekt epost-adress! Sen dröjer det några minuter.

  Genom att posta uppgifterna i formuläret godkänner ni att 21grams lagra och processa uppgifterna för att kunna sätta i hop och hantera utskicket till dig. För mer information se vår integritetspolicy.se

   Så här fungerar det!

   Vill du bli kund?

   Fyll i dina uppgifter i detta formulär.