21grams Logo 21grams
search

E-faktura internetbank

E-faktura internetbank är idag en mycket väl etablerad och fortsatt växande kommunikationskanal som aktivt efterfrågas av mottagarna.

Du kan med fördel vända dig till 21grams för produktion och distribution av e-fakturor till internetbank, oavsett om dina mottagare är privatpersoner eller företag. Vi är en så kallad CTD, certifierad teknisk distributör i Sverige och kan även skicka e-fakturor till internetbanker i övriga Norden.

”21grams producerar var fjärde e-faktura till de svenska internetbankerna.”

Inom vårt erbjudande att digitalisera posten kan du alltid välja att kombinera e-faktura Internetbank med en eller flera av våra andra digitala tjänster samt även låta oss producera och distribuera dina fysiska brev. Tillsammans med dig tar vi fram en digitaliseringsplan utifrån både din egen affärsstrategi och dina kunders efterfrågan.

Om det är lösningar för elektronisk fakturering till företag och offentlig sektor via Svefaktura och PEPPOL du söker, klicka här

Tre goda skäl att välja 21grams

Enkelt. Det finns mycket att vinna på att ha en leverantör som hanterar samtliga kommunikationskanaler till era mottagare

Effektivt. Att distribuera e-fakturor direkt in i svenska internetbanker är effektivt för både dig och kunden. Det är en lösning som gör det bekvämare för kunden att hantera sina fakturor, räkningar och avier i direkt anslutning till sin övriga digitala vardagsekonomi.

En modern plattform. 21grams plattform för e-faktura Internetbank är modern, automatiserad och extremt robust, vilket innebär att vi kan erbjuda en kostnadseffektiv, komplett, snabb och säker tjänst.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta mig redan idag så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig digitalisera er post.

Mejla Dan Ring Dan

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter här och vi kontaktar dig.