21grams Logo 21grams
search

SMS

Med de smarta telefonernas intåg har gränsen mellan officiell och privat kommunikation börjat suddas ut. Allt fler kan tänka sig att ta emot sms i såväl professionella som kommersiella sammanhang, men med urval.

Att välja rätt kanal vid rätt tillfälle och med rätt budskap är viktigare än någonsin. Aldrig förr har valmöjligheterna varit större, både vad gäller distributionskanal och tidpunkt. Och hos 21grams finns inte bara tekniken och kanalerna utan också insikter och kompetens om hur du bäst kommunicerar med dina kunder.

Sms är kanske den distributionskanal som kliver närmast individen och som sådan ställer den större krav på utformning, budskap och timing. Men här ligger också styrkan att nå mottagaren i realtid utan att förlora ett viktigt momentum för en call to action, till exempel en inbetalning till en insamling, att utnyttja ett kundklubbserbjudande eller betala en faktura.

”Sms är kanske den kanal som kliver närmast individen.”

Flexibiliteten är stor, mottagaren klickar på en länk och når en dynamisk landningssida, där du till exempel kan erbjuda flera olika betalsätt eller erbjuda mottagaren att välja kanal för framtida kommunikation.

Du kan med fördel vända dig till 21grams om du vill veta mer om hur och när sms är den perfekta kommunikationskanalen. Och vi berättar förstås också gärna mer om hur du kan kombinera sms med fler tjänster inom vårt erbjudande att digitalisera posten, till exempel e-faktura, fysiska brev, e-arkiv alternativt e-post och digitala brevlådor. Eller hur du via tjänsten Addoro kan knyta ihop de olika delarna till ett enda digitalt och molnbaserat flöde, oavsett distributionskanal.

 

Tre goda skäl att välja 21grams

Exakthet. Du når mottagaren i realtid, med budskap som leder till hög aktivitet.

Lärorikt. Med 21grams stora kunskapsbas och många erfarenheter hjälper vi dig hela vägen.

Enkelt. Sms är en kontaktväg som uppmanar till enkla budskap och som har en låg tröskel vad gäller användning och förståelse.

Prova avisera med SMS!

Fyll i ditt nummer och prova upplevelsen av att få en faktura, påminnelse eller brev aviserat med vår SMS tjänst. Lägg på möjlighet att betala med Swish eller banköverföring.

Var noga med formatet! Använd landkod och ta bort första nollan i ditt mobilnummer - t ex +46700000000. Det dröjer några minuter innan du får SMSet.

Genom att posta uppgifterna i formuläret godkänner ni att 21grams lagra och processa uppgifterna för att kunna sätta i hop och hantera utskicket till dig. För mer information se vår integritetspolicy.se

    Hur kan vi hjälpa dig?

    Kontakta mig redan idag så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig till till ett smartare distribution via sms.

    Mejla Dan Ring Dan

    Vill du att vi kontaktar dig?

    Fyll i dina uppgifter här och vi kontaktar dig.