21grams Logo 21grams
search

Bli en del av 21grams!

Vi växer & rekryterar mer än någonsin! För dig som inte vet vilka 21grams är, så är vi ett företag som strävar efter att optimera kommunikation i all form – fysisk som digital. Vi ser oss själva som ett innovationsbolag som utmanar marknaden med nya digitala lösningar.

Vi växer & rekryterar mer än någonsin!

Just nu rekryterar vi mer än någonsin och hoppas på att stärka upp flera av våra team. Är du, eller någon du känner, sugen på en ny utmaning inom fintech-världen? Skrolla ner och läs om våra möjliga positioner att ansöka redan idag. 

För dig som inte vet vilka 21grams är, så är vi ett företag som strävar efter att optimera kommunikation i all form – fysisk som digital. Vi ser oss själva som ett innovationsbolag som utmanar marknaden med nya digitala lösningar.

Att jobba hos oss är speciellt (på ett positivt sätt). Det säger i alla fall de som jobbar här. Vi är ett unikt sammansatt team med styrkor som kompletterar varandra. Är du nyfiken på oss? Vi är alltid öppna för att möta nya talanger inom våra verksamhetsområden. Hör av dig om du skulle ha någon fråga angående nedan tjänster eller bolaget i stort!