21grams Logo 21grams
search

Utvecklare inom dokumenthantering – TILLSATT

Som dokumentutvecklare inom Quadient Inspire på 21grams kommer du att ingå i vårat core team som arbetar med fokus på utveckling av lösningar för dynamisk kundkommunikation.

Det som började med att optimera portokostnader har idag utvecklats till att handla lika mycket om att optimera distributionskanaler, budskap och betalningar. 21grams ser till så att människor får fakturor, brev från myndigheter, kontoutdrag och allt vad det kan vara på det sätt de själva föredrar. Vi är 21 ett av Sveriges snabbast växande företag inom digitalisering av företags faktureringsprocesser och producerar bl a 30% av alla e-fakturor till de svenska internetbankerna. För att möta våra kunders behov söker vi ytterligare en Inpire-utvecklare till ett av våra core team! Ett spännande arbete mitt i digitaliseringens centrum.

Rollen
Som dokumentutvecklare inom Quadient Inspire på 21grams kommer du att ingå i vårat core team som arbetar med fokus på utveckling av lösningar för dynamisk kundkommunikation. Du och teamet kommer tillsammans jobba i kärnan av vår multikanalplattform där vi idag processar och producerar utskick för våra kunder via exempelvis. e-post, e-faktura, Kivra, sms, betaltjänster och print.

Teamet består idag av fem seniora utvecklare och vi samarbetar tätt med Java-utvecklingsteamen inom RND samt våra projektledare i kundimplementationsprojekten. I rollen kommer du både arbeta internt i våra agila team för intern utveckling av 21grams system och processer men främst kommer du arbeta med våra externa kunder. Du kommer vara med i våra utvecklings- och implementationsprojekt där du är ansvarig för inläsning och bearbetning av kundernas transaktionsfiler, mappning av affärsdata samt design av utgående kommunikation i förvalda kanaler.

Din bakgrund
Vi tror att du är lösningsorienterad och du har alltid kunden i fokus. Som person gillar du lagarbete med är samtidigt van att arbeta självständig och under eget ansvar. Du är tydlig i din kommunikation och värdesätter dina kollegor. När det kommer till teknik är du intresserad och har en vilja att lära dig nytt.

Vi söker dig som

  • har eftergymnasial utbildning och examen inom IT, systemvetenskap eller datavetenskap.
  • 1-5 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Vi ser det som meriterande om du dessutom har erfarenhet från en eller flera av nedanstående områden

  • Generell erfarenhet av företags faktureringsprocesser och relaterade affärssystem
  • Erfarenhet, eller övergripande kännedom om, dokumenthanteringssystem såsom Quadient Inspire, Streamserve, Exstream och liknande.
  • Grundläggande Kunskap inom de vanligast förekommande filformaten ex. XML, JSON, CSV
  • Erfarenhet inom digitala dokumentflöden och tjänster såsom t ex Kivra, e-faktura Internetbank, Peppol
  • Erfarenhet av kundservice, teknisk support eller liknande.

Du erbjuds
Blir du en del av oss får du inte bara ett nytt spännande jobb, du bli också en del av ett familjärt företag med erfarna och kompetenta medarbetare där beslutsvägarna är korta. Du bli en viktig medarbetare i ett växande lönsamt företag med nöjda kunder. På köpet får du en fantastisk utsikt över Söder och Hammarbysjön från vårt kontor i Lumahuset.

Ansökan
I den här rekryteringen har vi på 21grams valt att samarbeta med HCM Partner. Vid frågor kontakta Elin Hedberg, elin@hcmpartner.se eller 073-3204324. Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.