21grams Logo 21grams

Vi söker tre
systemutvecklare Java!

21grams växer! Var med på vår resa! Läs mer och skicka din ansökan!

Om tjänsten
21grams grundades 2004, och i spåren av den avreglerade Posten utmanade vi branschen med något vi kallar “portooptimering” – kostnadseffektiva portolösningar för företag. Idag är vi branschens ledande techbolag och den näst största aktören för distribution av såväl analog som digital post samt kommunikation och betalningar och verksamma i hela norra Europa.

Nu söker vi ytterligare en systemutvecklare till vårt Core team. Core teamet är vi som utvecklar och förvaltar våra kärnsystem för processning av dokument och distribution till digitala och analoga distributionskanaler. Vi har flertalet digitala kanaler själva som arkiv och Sveriges näst största e-fakturaplattform. Vi distribuerar också till marknadens övriga kanaler så som e-post, SMS och Kivra.

Vi fortsätter ständigt att utvecklas, gillar att jobba i teknikens framkant och nu transformerar vi våra tjänster till en meddelandedriven mikrotjänstbaserad arkitektur där tjänsterna körs i Docker containrar och är på väg mot AWS.

Vi söker dig som

  • Har en eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap, datateknik eller liknande
  • Har minst 3 års tidigare erfarenhet från systemutveckling i Java eller JavaScript
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska

De är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av

  • Att utveckla mikrotjänster med Spring Boot och Spring Cloud
  • Att utveckla för Amazon Web Services (AWS)

Hos oss får du jobba i en liten organisation med korta beslutsvägar och du har en hög grad av frihet. I gengäld förväntar vi oss att du tar ansvar, tar egna initiativ och att du har en drivkraft att få saker gjorda. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Du erbjuds

  • Möjlighet att få utvecklas i en roll med varierande arbetsuppgifter där du får stöd av seniora utvecklare
  • Aabeta agilt i teknikens framkant
  • Härligt kontor högst upp i Lumahuset med utsikt över Hammarbybacken och Hammarbysjön i Stockholm.

Rekryteringsprocessen hanteras av HCM Partner och 21grams önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av HCM Partner.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.