21grams Logo 21grams
search

Vi söker
systemutvecklare Java! – TILLSATT

21grams växer! Vi rekryterar i Stockholm, Göteborg och Falun.

21grams grundades 2004, och i spåren av den avreglerade Posten utmanade vi branschen med något vi kallar “portooptimering” – kostnadseffektiva portolösningar för företag. Idag är vi branschens ledande techbolag och den näst största aktören för distribution av såväl analog som digital post samt kommunikation och betalningar och verksamma i hela norra Europa.

Om tjänsten
Nu söker vi ytterligare systemutvecklare till vårt Core team. Core teamet är vi som utvecklar och förvaltar våra kärnsystem för processning av dokument och distribution till digitala och analoga distributionskanaler. Vi har flertalet digitala kanaler själva som arkiv och Sveriges näst största e-fakturaplattform. Vi distribuerar också till marknadens övriga kanaler så som e-post, SMS och Kivra.

Vi fortsätter ständigt att utvecklas, gillar att jobba i teknikens framkant och nu transformerar vi våra tjänster till en meddelandedriven mikrotjänstbaserad arkitektur där tjänsterna körs i Docker containrar och är på väg mot AWS.

Vi söker dig som

  • Har en eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap, datateknik eller liknande
  • Har minst två års tidigare erfarenhet från systemutveckling i Java
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av

  • Att utveckla mikrotjänster med Spring Boot och Spring Cloud
  • Att utveckla för Amazon Web Services (AWS)

Hos oss får du jobba i en liten organisation med korta beslutsvägar och du har en hög grad av frihet. I gengäld förväntar vi oss att du tar ansvar, tar egna initiativ och att du har en drivkraft att få saker gjorda. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Du erbjuds

  • Möjlighet att få utvecklas i en roll med varierande arbetsuppgifter där du får stöd av seniora utvecklare
  • Arbeta agilt i teknikens framkant
  • Härligt kontor högst upp i Lumahuset i Hammarby sjöstad med utsikt över Hammarbybacken och Hammarbysjön i Stockholm.
  • Vi söker även motsvarande roller med placering i Falun och Göteborg.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar 21grams med Dreamwork – Titan IT. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos 21grams, med placering i Stockholm, Falun eller Göteborg.

Du söker tjänsten via Dreamwork, se länkar här intill.  Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt.

Historien bakom 21grams

Lyssna på en intervju med Stefan Blomqvist, VD och grundare av 21grams. Här får du en bra bild av hur bolaget vuxit fram och en känsla av hur det är att jobba hos oss.

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna dina uppgifter här.