21grams Logo 21grams

Vi söker HR-chef

21grams växer och letar nu en självgående och engagerad HR-chef som vill ansvara för det operativa och strategiska HR-arbetet, i ett företag med snabba beslutsvägar och där du kommer få ansvara för att driva utvecklingen av HR funktionen.

Här finns en intressant och omväxlande roll inom HR där du får möjlighet att driva och påverka HR arbetet för bästa möjliga resultat. 21grams växer och letar nu en självgående och engagerad HR-chef som vill ansvara för det operativa och strategiska HR-arbetet, i ett företag med snabba beslutsvägar och där du kommer få ansvara för att driva utvecklingen av HR funktionen.

Arbetsbeskrivning
Som HR-chef hos 21grams blir ditt uppdrag att leda och utveckla företagets HR-arbete på såväl strategiskt som operativ nivå. Du kommer att ansvara för förbättringsarbete inom alla HR relaterade områden. Bolaget saknar i dagsläget en dedikerad HR funktion, viket blir ditt huvudsakliga uppdrag att utveckla och förfina företages policys, rutiner och processer. Det är en ny position där du, med dina tidigare erfarenheter kan påverka 21grams HR arbete framgångsrikt. Dina närmaste kontakter blir VD, ekonomifunktion och den europeiska HR chefen.

Dina huvudsakliga ansvarområden

  • Ge råd och stöd till chefer och medarbetare i HR relaterade frågor.
  • Utveckla HR-processer, metoder och verktyg för bland annat rekrytering, kompetensutveckling, ledarskap, utvecklingssamtal.
  • Ge råd om lagar och avtal inom det arbetsrättsliga området liksom utformningen av bolagets anställningsvillkor och lönepolitik.
  • Fullfölja framtagning av personalhandbok.
  • Uppdatera processer SAM, lönekartläggning och lönerevision.
  • Ansvara för utveckling och konkretisering av den kultur och värderingar som finns i bolaget.

Här ges en möjlighet för dig som; Har en relevant akademisk examen inom HR- personal eller likvärdig med bred erfarenhet av både operativa och strategiska HR-frågor samt tidigare erfarenheter av HR-processer och arbetsrätt på grundläggande till hög nivå, med kapacitet att bygga vidare på befintliga kunskaper.

Viktiga egenskaper innefattar

  • Tidigare erfarenheter av brett HR arbete både, minst 7 år
  • Erfarenhet av internationellt arbete med HR
  • Tidigare erfarenheter av chefsstöd och arbetsrätt
  • Flytande i Engelska, tal och skift

I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt av dina personliga egenskaper. Du är kommunikativ och har en stark egen drivkraft och har lätt att skapa förtroende i alla led. Du har en god struktur i ditt arbete och har ett proaktivt förhållningssätt. Som person är du självgående, pragmatisk och drivande. Du trivs att både jobba självständigt och samarbeta med andra. Vidare är du målinriktad och bidrar till att förbättra verksamheten och företagets resultat.

Det här är 21grams 21grams är sedan 2021 en del av den börsnoterade europeiska koncernen Unifiedpost Group. Företaget levererar tjänster som effektiviserar och förenklar företags fysiska och digitala brev- och fakturautskick. 21grams har några av Sveriges största och mest välkända företag och myndigheter som kunder. Omsättningen ligger på ca 800 MSEK med god tillväxt inom alla affärsområden.

Bland våra tjänster och produkter märks prisbelönta porto-optimering iSort, molnbaserade dokument plattformen Addoro och våra nya Swish lösningar för QR-kod och mobil.

Idag är 21grams lika mycket ett teknikbolag med kommunikationslösningar som en pålitlig och kostnadseffektiv distributör av fysiska brev. Tillsammans med våra kunder har de tagit klivet in i den digitala välden samtidigt som de är marknadsledande inom distribution av fysiska brev. Det betyder att 21grams kan erbjuda smart och enkel kommunikation, oavsett kanal, så att du kan nå dina kunder med korrekt information på rätt plats och, inte minst på det sätt som just de önskar. Fysiskt och digitalt i hela Norden.

Vad erbjuder 21grams dig?
21grams erbjuder dig en utmanande och rolig roll med stor påverkansgrad. Som anställd får du möjlighet att arbeta internationellt på innovativt företag med fokus på smart kommunikation och bidra till fortsatt tillväxtresa. En spännande arbetsplats där du får möjlighet att bygga upp, förfina och utveckla HR- processer med goda möjligheter att utvecklas i din roll. Som HR-chef rapporterar du till VD och ingår i ledningsgruppen. Du kommer att vara placerad i Hammarby Sjöstad högst upp i Lumahuset i fräscha lokaler med utsikt över Hammarbybacken och Hammarbysjön.

Välkommen med din ansökan!

Snabbfakta

Stad: Stockholm, Hammarby Sjöstad
Typ av uppdrag: Rekrytering
omfattning: 60%-100%
Jobbkategori: HR
Startdatum: Enligt överenskommelse

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna dina uppgifter här!