21grams Logo 21grams
search

Addoro i Göteborg söker fullstack Javautvecklare

Nu söker vi en fullstack Javautvecklare till spännande Addoro i Göteborg.

Addoro är ett familjärt företag med högt i tak och smidiga beslutsvägar där du uppmuntras att komma med idéer – som dessutom snabbt får genomslag. Vill du jobba med häftiga tekniker och har några års erfarenhet av utveckling inom Java? Välkommen till Addoro!

Ansvarsområde
Addoro tillhandahåller en molnbaserad plattform för digitalisering av dokument och betalningar. I dag är vi cirka 100 personer i Sverige och 1500 i koncernen och fortsätter växa! Vi söker nu en fullstack Javautvecklare där du kommer att arbeta med de senaste teknikerna och ramverken.

Som utvecklare hos Addoro kommer du främst att arbeta med vårt kommunikationssystem och dess delar. Addoro har idag cirka 1500 kunder, merparten i Norden men även i Europa.
Vi uppmuntrar i högsta grad kreativiteten hos alla anställda och ett stort fokus ligger på att de anställda ska trivas och därigenom få energi att vara med och driva företaget framåt.

Kvalifikationer
Vi söker en fullstackutvecklare som har några års erfarenhet, som brinner för tekniken och som är briljant på att programmera, men som också har förståelse för att se helheten. Dessutom får du möjligheten att växa in i en Lead developer roll!

Du behöver ha:

  • Relevant utbildning
  • Några års erfarenhet från programmering i Java och Angular / Node.js

Och, det är ett plus i kanten om du har något av nedanstående med dig i bagaget:

  • Docker
  • Kubernetes
  • Molnplattformar & integration (AWS, Google Cloud etc.)

Som person är du nyfiken, lösningsorienterad och van vid att hantera högt tempo. Du är självgående men samtidigt en lagspelare som förstår det viktiga i att kommunicera och ha roligt med dina kollegor. På Addoro ser vi vikten av att arbeta som ett team där vi gör gemensamma leveranser och utvecklas tillsammans.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Addoro med Randstad Technologies. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Robert Weineland, se kontaktuppgifter nedan.

Om Addoro AB
Idén att bygga en kundkommunikationstjänst efter mer än 10 år i branschen lät lockande. Vi visste självklart att det skulle bli en utmanande resa, men en spännande sådan. När vi 2009 startade företaget och gjorde de första skisserna kände vi direkt att detta var något bra. Vår vision är att företag och organisationer skall på ett lättare sätt kommunicera med sina kunder (på kundens villkor), förbättra kundrelationen samt minska sina kommunikationskostnader – samtidigt som den interna hanteringen förenklas avsevärt.

Vilka är vi
Tre av grundarna har mer än 15 års erfarenhet inom branschen och har jobbat på nyckelpositioner hos marknadsledande mjukvaruföretag. All denna erfarenhet av att bygga upp världsledande bolag har hjälpt oss att utveckla Addoro tillsammans med partners och kunder.

Ägare.
Vi är idag en del av 21grams som är marknadsledande inom distribution av fysiska och digitala brev. Det betyder att vi kan erbjuda smart och enkel kommunikation, oavsett kanal, så att du kan nå dina kunder med korrekt information på rätt plats och, inte minst på det sätt som just de önskar. Fysiskt och digitalt i hela Norden.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2022-05-13
Anställningsform: tills vidare
Omfattning: heltid
Plats: Göteborg

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna dina uppgifter här!