21grams Logo 21grams
search

Mailworld söker maskinoperatör – TILLSATT

Mailworld söker en maskinoperatör, en teknisk roll med ansvar för daglig drift och underhåll av brev- och paketsorteringsmaskiner.

Om företaget

Mailworld är ett alternativ till de stora, ofta statligt ägda, postverken. Genom att vara oberoende kan Mailworld hitta nya, kostnadseffektiva lösningar för att distribuera post och paket.

Mailworld har funnits sedan 2003 på marknaden för internationell distribution och är sedan 2010 en registrerad postoperatör med tillstånd från Post- och Telestyrelsen att bedriva brevbefordran. Deras gedigna nätverk av leverantörer, slimmade och effektiva organisation samt unika, egenutvecklade sorteringsmaskiner och portooptimeringssystem, gör att Mailworld kan erbjuda marknadens lägsta priser för distribution av spårbara brevlådepaket, kontorspost, osorterade sändningar och internationella försändelser.

Mailworld har idag kontor och brevterminaler i Stockholm, Göteborg och Malmö. Deras tjänster erbjuds till kunder i hela Sverige och på övriga europeiska marknader.

Mailworld är en del av 21grams-gruppen.

Arbetsuppgifter

Som maskinoperatör och produktionsmedarbetare har du dels en teknisk roll där du ansvarar för driften och underhållet av Mailworlds maskinpark samt arbetar tätt tillsammans med fem andra produktionsmedarbetare där ni driver det dagliga arbetet framåt. Du stödjer dina kollegor och leder Mailworlds inhyrda medarbetare, säkerställer och följer upp att rutiner och ordningsregler efterlevs.

Du sorterar, väger, räknar och konsoliderar tiotusentals brev och paket i våra sorteringsmaskiner varje dag vilka lämnas vidare till olika distributionsnätverk. Därtill rapporterar du in processade volymer digitalt i Mailworlds affärssystem Jeeves.

Du rapporterar till Mailworlds platschef.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Avslutad gymnasial utbildning
• Utmärkta kunskaper i svenska i tal och skrift
• B-körkort
• Goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel
• Erfarenhet av att drifta och underhålla brev- och paketsorteringsmaskiner

Vi tror att du som söker tjänsten har en vana att arbeta med brev- och paketsorteringsmaskiner med förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du är kommunikativ som person och värdesätter arbete där du får ta ansvar. Att arbeta i nära samarbeten med andra är något du uppskattar, du besitter också förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. Du lägger stor vikt vid ordning och reda och du är beslutsam och visar omdöme även under tidspress. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina tekniska kompetenser och personliga egenskaper.

Rekrytering

Till denna rekrytering samarbetar vi med Bravura som kan besvara frågor och det är också där du söker tjänsten.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då det sker ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Instrumentvägen 29, Hägersten
Lön: Enligt överenskommelse

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna dina uppgifter här!