21grams Logo 21grams
search

Säljare Banqup – TILLSATT

Vi söker säljer till Banqup till Stockholmskontoret!

Känner du för att hjälpa företag att digitalisera sin vardag. Vill du vara med att lansera en helt ny produkt/tjänst på den nordiska marknaden? Älskar du försäljning och vill du verka i en internationell miljö?
21grams växer och letar nu en skicklig och engagerad Sales Manager som vill arbeta i ett företag med snabba beslutsvägar, där egna initiativ och leveranser direkt får genomslag i företagets utveckling och resultat.

Om Banqup
Banqup är en oberoende betalningsplattform som riktar sig mot småföretagare samt bokföringsföretag. På plattformen och i appen kan företagaren både hantera sina olika typer av dokument som avtal, kvitton mm samt skapa och sköta sin fakturering, sina betalningar och sköta kontakten med sitt bokföringsprogram eller företag på ett smidigt och digitalt sätt.

Syftet med hela Banqup är att den ska fungera som ett oberoende ekosystem för den lilla företagaren så att denna kan administrera och säkerställa sin digitala vardag. Banqup eliminerar den fysiska pappershanteringen och säkerställer att uppdrag kan skötas och faktureras på mest effektiva sätt.

Om tjänsten
Tjänsten passar dig som vill börja på ett företag där det finns goda möjligheter att utvecklas i din roll. Företaget vill satsa på dig i din roll och på sikt kommer du få nya spännande arbetsuppgifter att ta dig an.
Fokus kommer vara att initiera och driva nya partnersamarbeten samt sälja Banqup till företag och andra intressenter på den svenska marknaden. Rollen innefattar kunddialog och koordinering av interna resurser för presale, projekt och support.

Kontoret är beläget i Stockholm Hammarbysjöstad högst upp i Lumahuset i fräscha lokaler med utsikt över Hammarbybacken och Hammarbysjön. De sitter i ett öppet kontorslandskap och i dagsläget arbetar det drygt 50 medarbetare på kontoret.

Det här är vi
21grams är sedan 2021 en del av den börsnoterade europeiska koncernen Unifiedpost Group. Företaget levererar tjänster som effektiviserar och förenklar företags fysiska och digitala brev- och fakturautskick. 21grams har några av Sveriges största och mest välkända företag och myndigheter som kunder. Omsättningen ligger på ca 800 MSEK med god tillväxt inom alla affärsområden.

Bland våra tjänster och produkter märks prisbelönta porto-optimering, molnbaserade dokument plattformen Addoro och våra nya Swish lösningar för QR-kod och mobil.

Idag är vi lika mycket ett teknikbolag som en pålitlig och kostnadseffektiv distributör av fysiska brev. Tillsammans med våra kunder har vi tagit klivet in i den digitala välden samtidigt som de är marknadsledande inom distribution av fysiska brev. Det betyder att vi kan erbjuda smart och enkel kommunikation, oavsett kanal, så att du kan nå dina kunder med korrekt information på rätt plats och, inte minst på det sätt som just de önskar. Fysiskt och digitalt i hela Norden”.

Du erbjuds

  • Arbete på ett företag med fokus på tillväxt och digitala lösningar
  • En spännande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din roll
  • Lön med både fast och rörlig resultatbaserad del.
  • En bra pensionsplan
  • Friskvårdsbidrag
  • Möjlighet till en årlig bonus
  • Möjlighet till Personalbil

Vi söker dig som
Vill vara med från start. Vill utvecklas som säljare inom b2b försäljning och trivs i den digitala världen.
I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och det egna drivet att ständigt vilja utvecklas. Det är viktigt att du både kan ta dig tid att lära dig produkten och systemet samt din förmåga att paketera detta i din roll som säljare.

I en säljande roll ser du som en självklarhet att du är noggrann och har en god kvalité i kunddialogen allt du tar dig för. Som person attraheras du av kunddialogen och har lätt för att driva dig själv i ditt dagliga arbete. Du kan hantera telefonsamtalet lika bra som det fysiska mötet samt ha en god relation till dina kollegor på 21Grams.

Snabbfakta

Start: enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: Enligt överenskommelse

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna dina uppgifter här!