21grams Logo 21grams
search

Vi söker DevOps tekniker - TILLSATT

I rollen som DevOps tekniker kommer du ingå i vårt Operation team som idag består av tre kollegor.

Nu behöver vi förstärka vårt Operation team med ytterligare en DevOps tekniker!

Arbetsuppgifter
I rollen som DevOps tekniker kommer du ingå i vårt Operation team som idag består av tre kollegor. Vi arbetar tätt tillsammans med vår R&D avdelning bestående av främst Java utvecklare och det är här du kommer bli en brygga i vårt agila arbetssätt. I teamet har vi olika specialiseringar men med en stor teamkänsla och vi ställer upp och täcker för varandra.

Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för bolagets IT-drift. Det är ett stort antal servrar i virtuell miljö, containers och installerade applikationer som övervakas och underhålls. Tjänsten innebär att du kommer ligga nära R&D avdelningen, och vara hörsam för deras krav men också ha en vägledande roll. Mycket fokus kommer ligga på automatisering.

Din bakgrund
Vi söker dig som har jobbar minst två-tre år i en liknande bred roll. Om du är den person vi letar efter har du kunskaper inom följande:

  • Operativsystem: en hög nivå av kunskap om Linux och de olika dialekterna, gärna Red Hat Enterprise.
  • Databaser: minst grundläggande SQL kunskaper samt gärna administrationskunskap i t.ex MySQL/MongoDB/Elasticsearch
  • Scripthantering: Viss kunskap av till exempel Python och Bash behövs för rollen.
  • Köhantering: Förståelse för Message Queueing och gärna RabbitMQ.
  • Molntjänster: 21grams använder Amazons tjänster och erfarenhet är meriterande.
  • Virtuella och Containermiljöer: 21grams främsta verktyg är Docker och VMware där vi är på väg mot Kubernetes, kunskaper inom dessa områden är meriterande.
  • Övriga kunskaper: Har du dessutom arbetat med Ansible, Git och Microsoft AD ser vi det om mycket meriterande.

Som person är du social och har lätt för att samarbeta med andra. Vi är ett litet och tight team och det är avgörande för vår framgång att vi både kan lita på och hjälpa varandra. Rollen är en serviceinriktad roll och du måste gilla att vara hjälpsam, flexibel och lyhörd. Du är en problemlösare som gillar att testa nya tekniker och inte är rädd för att gå utanför din ”comfort-zone”. Det är viktigt med eget driv och kan arbeta självständigt. Dessutom gillar du att ha kul på jobbet!

Du erbjuds
Blir du en del av oss får du inte bara ett nytt spännande jobb, du bli också en del av ett familjärt företag med erfarna och kompetenta medarbetare där beslutsvägarna är korta. Du bli en viktig medarbetare i ett växande lönsamt företag med nöjda kunder. På köpet får du en fantastisk utsikt över Söder och Hammarbysjön från vårt kontor i Lumahuset.

Ansökan
I den här rekryteringen har vi på 21grams valt att samarbeta med HCM Partner AB. Vid frågor kontakta Elin Hedberg, elin@hcmpartner.se eller 073-3204324. Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Om oss
Det som började med att optimera portokostnader har idag utvecklats till att handla lika mycket om att optimera distributionskanaler, budskap och betalningar. 21grams ser till så att människor får fakturor, brev från myndigheter, kontoutdrag och allt vad det kan vara på det sätt de själva föredrar. Vi är ett av Sveriges snabbast växande företag inom digitalisering av företagsfaktureringsprocesser och producerar bl.a 40% av alla e-fakturor till de svenska internetbankerna.