21grams Logo 21grams
search

Vi söker Marknadskommunikatör – TILLSATT

Vi söker en Marknadskommunikatör till vår marknadsavdelning

Vill du vara en del av ett växande bolag samt har ett brinnande intresse för marknadskommunikation? Nu söker vi en marknadskommunikatör som tar eget initiativ samt har talang för all typ av kommunikation på en marknadsavdelning. Är du redo att ta nästa steg i din karriär, ta chansen och sök idag! Urval sker löpande.

Om tjänsten
Academic Work söker en marknadskommunikatör till 21grams. Kontoret är beläget i Hammarby Sjöstad högst upp i Lumahuset i fräscha lokaler med utsikt över Hammarbybacken och Hammarbysjön. De sitter i ett öppet kontorslandskap och i dagsläget arbetar det drygt 60 medarbetare på kontoret. Du kommer att arbeta kontorstider och få chansen att utvecklas inom rollen som marknadskommunikatör.

Vi beskriver oss så här
”Vi älskar utmaningar. Med utmaningar följer möjligheter. Både i det stora och det lilla. I spåren av den avreglerade Posten föddes en ny marknad. En marknad som 21grams varit en del av sedan 2004 och som vi vill fortsätta vara med och påverka, både idag och i morgon. När vi startade bolaget var möjligheten att erbjuda billigt porto en bärande del i vår verksamhet. Idag är vi lika mycket ett teknikbolag som en pålitlig och kostnadseffektiv distributör av fysiska brev. Tillsammans med våra kunder har vi tagit klivet in i den digitala välden samtidigt som de är marknadsledande inom distribution av fysiska brev. Det betyder att vi kan erbjuda smart och enkel kommunikation, oavsett kanal, så att du kan nå dina kunder med korrekt information på rätt plats och, inte minst på det sätt som just de önskar. Fysiskt och digitalt i hela Norden” .

Du erbjuds

 • En spännande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din roll
 • En bra pensionsplan
 • Friskvårdsbidrag
 • Möjlighet till en årlig bonus

Arbetsuppgifter
I rollen som marknadskommunikatör är du en person som gillar att skriva. Du kommer att ansvara för dem skriftliga delarna så som nyhetsbrev, 21grams hemsida samt att skriva copy. Förutom att skriva kommer du att arbeta i WordPress, Sitecore, Photoshop, Indesign samt via appar och hemsidor för deras sociala medier.

Du kommer exempelvis att:

 • Förvalta och utveckla bolagets olika nyhetsbrev
 • Ha kontakt med intressenter, i bolaget, i koncernen och leverantörer
 • Arbeta med 21grams hemsidor och sociala medier

Vi söker dig som

 • Har minst 2 års erfarenhet av liknande arbete
 • Har en relevant utbildning
 • Kunskaper inom Photoshop, Indesign och WordPress
 • Goda kunskaper i Office-paketet/Google workspace
 • Erfarenhet av digital marknadsföring
 • Mycket goda kunskaper inom svenska och engelska i både tal och skrift

Det är strakt meriterande och din ansökan kommer att prioriteras om du har:

 • Erfarenhet att jobba i Adobe Premiere
 • Goda kunskaper inom finska, norska eller danska

Som person är du kommunikativ och gillar att ta eget initiativ. Du anser dig även vara den vassaste pennan på kontoret och gillar att skriva. Du är även en person som visar framfötterna i allt det du tar dig an och någon som har en bra struktur på det du gör. Du kommer att få planera, strukturera och genomföra kampanjer inklusive analyser och uppföljningar.

Övrig information

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, inledande provanställning 6 månader
Placering: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten i första hand hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Vi är en del av den europeiska koncernen Unifiedpost Group. Företaget levererar tjänster som effektiviserar och förenklar företags fysiska och digitala brev- och fakturautskick. 21grams har några av Sveriges största och mest välkända företag och myndigheter som kunder. Omsättningen ligger på ca 800 MSEK med god tillväxt inom alla affärsområden.

Är du nyfiken på att höra mer om oss? Läs mer här på hemsida.

Snabbfakta

Stad: Stockholm, Hammarby Sjöstad
Omfattning: Heltid, 8-17, flexibelt
Typ av uppdrag: Rekrytering
Jobbkategori: Marknadskoordinator
Startdatum: Enligt överenskommelse
Övrigt: Heltid

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna dina uppgifter här!