21grams Logo 21grams
search

Utrikesporto

Sänk portokostnaderna på dina utrikesförsändelser.

Skickar du brev och småpaket med utrikesporto utanför Sveriges gränser kan det finnas stora besparingar att hämta. Även om dina utrikesförsändelser står för en liten del av era utskick kan det vara väl värt att se över kostnaderna. Vi erbjuder flera alternativa postoperatörer.

Både här i Sverige och i stora delar av övriga världen råder numera fri konkurrens på postmarknaden. Det finns idag ett antal utländska postoperatörer som levererar försändelser med utrikesporto från Sverige till övriga världen, där 21grams har avtal med ett flertal av dem. Högst sannolikt kan vi erbjuda ett lägre utrikesporto än det du betalar idag, låt oss räkna på det.

I vissa fall kan du göra besparingar med upp till 70 procent.

Beroende på till vilket land du vill skicka dina brev, kan du i vissa fall göra besparingar på upp till 70 procent på ditt utrikesporto. Har du dessutom behov av att dina försändelser ska komma fram riktigt snabbt? Inga problem, flera av våra samarbetspartners har expresstjänster särskilt anpassade för det.

I vårt erbjudande att optimera portot ryms utöver utrikesporto, även inrikesporto, portooptimering, kontorspost och en c/o-tjänst där vi förenklar din portoadministration, samt ett flertal sorteringstjänster.

Fyra goda skäl att välja 21grams

Flexibelt. Vi skräddarsyr vårt erbjudande utifrån dina önskemål. Kanske behöver du snabb leverans eller vill skicka direktreklam till ett flertal länder.

Snabbt. Flera av våra samarbetspartners erbjuder utrikes expresstjänster.

Säkert. I vårt erbjudande ingår alltid produktionsledning samt hämtning av posten hos det tryckeri du använder.

Billigt. Konkurrensen mellan de olika operatörerna är stor och priserna för utrikesporto kan skilja rejält. Vi jämför och konkurrensutsätter så att du kan sänka dina kostnader.

Frågor och svar

Hur skickar man post utrikes?

Skickar du brev och små paket utomlands, är du välkommen att vända dig till oss på 21grams. Vi har avtal med flera postoperatörer och ser till att du får bästa möjliga pris.

Kan man sänka kostnaderna för utrikesporto?

Ja absolut. Genom att köpa utrikesporto genom oss på 21grams, hjälper vi dig att sänka dina portokostnader. Vi har avtal med en mängd olika postoperatörer i och utanför Sveriges gränser.

Måste man skicka med PostNord?

Nej inte alls. I och med att vi har avtal med flera konkurrerande postoperatörer, ser vi ut den bästa av dem för just dina utskick. Vänd dig till oss på 21grams så tittar vi på hur dina utlandsutskick ser ut.

Jag har många kunder i Finland, hur skickar jag brev och fakturor till dem?

Låt oss på 21grams räkna på din utrikespost. I och med att vi har avtal med flera utländska postoperatörer, kan vi ofta hitta ett bättre pris än vad du betalar idag.

Vilka postoperatörer finns det?

Det finns idag cirka 25 postoperatörer i Sverige. Vi på 21grams har dessutom avtal med de största postoperatörerna i Norden. På så sätt har vi alla möjligheter att jämföra och ta fram de bästa villkoren för dig och dina utrikesförsändelser.

Jag har många kunder i Norge, hur skickar jag brev och fakturor till dem?

Låt oss på 21grams räkna på din utrikespost. I och med att vi har avtal med flera utländska postoperatörer, kan vi ofta hitta ett bättre pris än vad du betalar idag.

Case

Brev i valrörelsen till utlandssvenskar

När Moderaterna ville nå ut till utlandssvenskar i valrörelsen, anlitade de oss för portopaketeringen.

Läs mer

Ska vi kontakta dig?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!