21grams Logo 21grams
search

Utrikesporto

Även om utrikesförsändelser står för en liten del av era utskick finns det stora besparingar att hämta. Och det finns flera alternativ till PostNord.

Det är inte bara på hemmaplan som Posten har konkurrenter. Det finns numera ett antal utländska postoperatörer som levererar brev från Sverige till övriga världen. 21grams har avtal med ett flertal av dem. Det betyder att vi kan erbjuda ett lägre utrikesporto än det du betalar idag,

”I vissa fall kan du göra besparingar med upp till 70 procent.”

I vissa fall kan du göra besparingar på upp till 70 procent, beroende på till vilket land du vill skicka dina brev. Har du behov av att dina försändelser ska komma fram riktigt snabbt? Inga problem, flera av våra samarbetspartners använder sig på daglig basis av direktflyg.

I vårt erbjudande att optimera portot ryms utöver utrikesporto, även inrikesporto, portooptimering, kontorspost och en c/o-tjänst där vi förenklar din portoadministration samt ett flertal sorteringstjänster.

Fyra goda skäl att välja 21grams

Flexibelt. Vi skräddarsyr vårt erbjudande utifrån dina önskemål. Kanske behöver du snabb leverans eller vill skicka direktreklam till ett flertal länder.

Snabbt. Flera av våra samarbetspartners erbjuder direktflyg från Sverige på daglig basis.

Säkert. I vårt erbjudande ingår alltid produktionsledning samt hämtning av posten hos det tryckeri du använder.

Billigt. Konkurrensen mellan de olika operatörerna är stor och priserna kan skilja rejält. Det innebär att vi kan erbjuda besparingar på upp till 70 procent jämfört med standardpriserna.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta mig redan idag så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig till till ett smartare billigare utrikesporto.

Mejla Camilla Ring Camilla

Ska vi kontakta dig?

Fyll i dina uppgifter och vi hör av oss!