21grams Logo 21grams
search

PostSort

En effektiv produktionsnära sortering och en funktionell och rationell adressering. Allt i ett. En lösning som möter dagens och morgondagens behov vid produktion och distribution av framförallt direktmarknadsföring, DM. Därför ska du vända dig till 21grams.

PostSort har utvecklats i nära samarbete med ledande nordiska tryckerier och bokbinderier under många år. Precis som 21grams andra mjukvaror använder sig PostSort Sortering av marknadsledande optimeringsalgoritmer för att alltid säkra lägsta möjliga portokostnad för varje enskild sändning. Vidare kompletteras adressfilen enkelt med information som stöder och underlättar layout och positionering av adresser och etiketter.

”PostSort har utvecklats i nära samarbete med ledande nordiska tryckerier och bokbinderier.”

PostSort Produktion är ett komplett mobilt produktionssystem för inkjetadressering som enkelt kan flyttas mellan olika produktionslinjer. Tillsammans med PostSort Sortering levererar vi en komplett helt integrerad adresseringslösning som effektiviserar produktionen.

PostSort är en av våra tre mjukvaror som du kan använda för att optimera dina produktions- och postrutiner och sänka dina portokostnader.

Tre goda skäl att välja 21grams

Flexibelt. PostSort vidareutvecklas kontinuerligt. Ett arbete som sker i nära samarbete med våra kunder för att möta era specifika behov. Tveka därför aldrig att fråga efter tilläggstjänster. Du kan självklart också kombinera med till exempel erbjudande om billigare porto.

Tillgängligt.  PostSort är anpassad för maximal tillgänglighet och vid behov når du vår support, alla vardagar i veckan. Vi kan även hjälpa till med installation och utbildning på plats.

Smart. Sortering, optimering, flerex, palletiketter och sorteringsrapporter är några av de funktioner som du får tillgång till.

 

Mer om PostSort

Här hittar du länkar till att ladda ner mjukvaran, instruktionsfilmer, frågor & svar samt information om hur du får support.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta mig redan idag så berättar jag mer om hur PostSort fungerar och hur programvaran hjälper dig till effektivare produktion och sänkta portokostnader.

Mejla Camilla Ring Camilla

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta mig redan idag så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig optimera portot.