21grams Logo 21grams
search

Portooptimering

Det är kostsamt att skicka brev. Men hur dyrt är det, egentligen? Och går det verkligen att påverka sina portokostnader? Fråga 21grams och du lär bli positivt överraskad över svaret.

Portokostnader har en tendens att skena. Det vet de flesta med verksamheter som är beroende av postal distribution. Men få av oss har koll på att portot står för hela två tredjedelar av den totala kostnaden när vi kommunicerar med våra kunder via fysiska brev.

I kölvattnet av den avreglerade Posten i både Sverige och hos våra nordiska grannländer,  finns idag goda möjligheter att förändra den relationen. Och det är här 21grams kommer in. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa både större och mindre företag och organisationer att sänka sina portokostnader. Oavsett om det handlar om fakturor, avier, kontoutdrag eller liknande. Eller om du genomför kampanjer via direktmarknadsföring.

”Portooptimering introducerades av 21grams redan år 2004.”

Redan 2004 introducerade vi begreppet portooptimering vilket innebär att man tar hänsyn till alla parametrar som påverkar portot, från storlek och vikt till regional fördelning och sorteringsgrad. Vi går igenom alla delar systematiskt och automatiserat för att minimera kostnaden så långt det är möjligt.

I vårt erbjudande att optimera portot ryms utöver portooptimering, även inrikesporto, utrikespost, kontorspost och en c/o-tjänst där vi förenklar din portoadministration samt ett flertal sorteringstjänster.

Fyra goda skäl att välja 21grams

Kontroll. Vi har koll på hela kedjan. Från portoavtalets utformning till attest av faktura.

Billigt. Portooptimering kan innebära stora besparingar.

Tryggt. Med vår långa erfarenhet har vi stenkoll på alla parametrar som påverkar portokostnaden.

Flexibelt. Vi samarbetar med alla operatörer på marknaden för att hitta bästa lösningen i varje enskilt fall.

Vill du kontakta oss?

Kontakta mig redan idag så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig att optimera ditt porto.

Mejla Andreas Ring Andreas

Ska vi kontakta dig?

Fyll i dina uppgifter och vi hör av oss!