21grams Logo 21grams
search

Över 80% använder QR-koder i olika sammanhang.

Hur använder du QR-koder för att underlätta för dina kunder?

QR-koden har verkligen gjort comeback och används nu av många dagligen. Den är välkänd för de flesta och numera använder man oftast mobilkameran istället för en särskilt app för att scanna, vilket också underlättar processen.

Men, hur använder du QR-koder för att underlätta för dina kunder?

Att bara använda QR-koder för att hitta till en hemsida, en anmälan eller något annat enkelt är idag självklart för de flesta. Men genom att använda individuella QR-koder med unikt innehåll kan de användas till så mycket mer.

”Genom att använda unika QR-koder i sin kommunikation kan man erbjuda mottagaren att snabbt fylla i ett formulär eller signera ett avtal. När kundens uppgifter redan finns i koden fylls de i automatiskt. Så smidigt!”
Theodor Förberg, produktägare 21grams

När vi skapar unika QR-koder, matar vi dem helt enkelt med uppgifter som sedan följer med när de scannas. Ett bra exempel på det är vår senaste tjänst, digitalt autogiro.

Möjligheterna är oändliga, koden kan t ex användas för att visa fakturaspecifikationer, följesedlar eller andra individuella uppgifter. Det kan bli en snabbväg för att få in svarspost istället för att låta mottagaren fylla i ett papper och skicka in. De unika QR-koderna kan ge er merförsäljning och se till att kundresan blir så komfortabel som möjligt.

Vi på 21grams har tekniken för att ta fram individuella, unika QR-koder för användning i utskick och annan kommunikation. Låt oss höras, så går vi igenom vilka möjligheter som finns.

Kanalvalet 2023: Så här vana är vi vid QR-koder

Frågan vi ställde: Brukar du använda och scanna QR-koder när det finns?

Kanalvalet 2023: Vad används QR-koder till?

Frågan vi ställde: I vilket sammanhang använder du QR-koder när det finns?

Avisera mig!

Jag vill ha en SMS-påminnelse när ni publicerar kommande insikter i Kanalvalet.
Lämna dina uppgifter här. Observera formatet på telefonnumret för att vara säker på att meddelandet kommer fram: 4670123456

    Vill du bli kontaktad?