21grams Logo 21grams
search

Värva månadsgivare med unika QR-koder

Den här tjänsten gör det enklare för dina kunder att skaffa autogiro. Fortfarande ett av de bästa sätten att få trogna kunder som stannar länge och betalar i tid.

Genom en QR-kod kommer kunden direkt till en enkel signeringstjänst för att teckna sig för autogiro. En QR-kod för autogiro kan distribueras i fysiska brev, men självklart också i andra sammanhang såsom på hemsidan, i era befintliga fakturor, i annonser, på insamlingsbössor, ja möjligheterna är oändliga.

De gamla metoderna för att ansluta sig till autogiro känns idag väldigt förlegade. Fortfarande är det ofta pappersblanketter som ska postas och hanteras hos många företag. Genom att använda en QR-kod med möjlighet att direkt ansluta sig och signera, är det klart på några få klick.

QR-koderna skapar vi med unika uppgifter om din kund, så att uppgifter som namn och belopp följer med förifyllt i medgivandet, men de kan också skapas helt neutrala, med öppna fält för belopp eller val av rörligt belopp.

”Autogiro ger trogna kunder. De betalar i tid och stannar länge. Jag har själv autogiro för de välgörenhetsorganisationer jag stödjer, då vet jag att det blir betalt. ”
Theodor Förberg, produktägare betalningar 21grams

Det här är en tjänst som passar alla företag som har kunder eller givare som betalar till er regelbundet, oftast månadsvis. Det kan gälla abonnemang, prenumerationer och välgörenhetsgåvor, men många vill också ha autogiro för de större viktiga månadsfakturorna, såsom hyra, el och andra återkommande utgifter. QR-koder för autogiro passar i många sammanhang. För er som företag handlar det om att få in betalningarna och att kunderna eller givarna stannar kvar länge.

QR-koder är det nya svartprickiga.

Vill du veta mer om hur QR-koder kan användas hos dig och ditt företag? Tveka inte att kontakta 21grams så ger vi dig gärna fler exempel på hur det skulle kunna förenkla för er och era kunder.

Tre goda skäl att välja 21grams

Enkelt. Mottagaren godkänner och signerar autogiromedgivandet med några få klick på mobilen.

Snabbt. Digitalt medgivande hanteras snabbt och autogirodragningarna kan sätta igång.

Säkert. Kontot som kunden väljer hämtas från banken, vilket eliminerar felskrivningar eller misstag.

 

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!