21grams Logo 21grams
search

Smart kommunikation

Vi hjälper dig att optimera och digitalisera din post, på ett sätt som stärker både ditt arbete med insamling och banden till dina givare.

För dig som kanske inte träffat oss förut eller för dig som inte har full koll på vad vi gör är vi specialister inom:

  • Optimera porto – lägre portokostnader och fler utskick till samma budget.
  • Digitalisera post – nya kanaler som sms, e-mail och Kivra
  • Förenkla betalningar – erbjud fler betalsätt till givarna som Swish mm

Porto kan vi optimera både genom att använda flera och alternativa distributörer och samköper stora mängder porto till våra kunder. Vi vet hur man räknar ut den billigaste kombinationen av distributörer baserat på brevets vikt, format och destination. Vi vet också hur man paketerar trycksaker med porto på ett sätt där du kan få lägre moms, 6% på de trycksaker Skatteverket godkänt. Vill du digitalisera posten kan vi hjälpa dig med brev via Kivra, e-post eller sms med länk till dokument och med betalningsmöjlighet. Genom att applicera direktlänkar till Swish i SMS eller e-post, eller genom att trycka en Swish QR-kod på ditt brev kan vi förenkla för era givare att skänka pengar.

optimera_portot

Optimera
portot

När vi tar hand om ditt företags posthantering optimerar vi allt från kontorspost till stora sändningar. Här finns stora pengar att spara!

digitalisera_posten

Digitalisera
posten

Låt dina kunder bestämma hur de vill ta emot posten. Vi ser till att allt hamnar där det ska till lägsta möjliga kostnad.

forenkla_betalningar

Förenkla
betalningarna

Swish, e-faktura eller pappersfaktura? Låt oss optimera så går betalningarna snabbare och du får bättre kassaflöde och kontroll.

Kostnadsfri rådgivning!

Vill du boka en rådgivning gratis? På mindre än en timma går vi igenom hur vi kan hjälpa dig! Lämna dina uppgifter och berätta när det passar att vi hör av oss.

    Utlottning av powerbanks!

    Fyll i dina uppgifter i detta formulär och du registreras för våra nyhetsbrev. I fältet meddelande skriver du var vi postar ev vinst.