21grams Logo 21grams
search

Mobil betalning

Erbjud dina kunder och givare möjlighet att betala snabbt och mobilt, oavsett kommunikationskanal.

Mobil betalning är en tjänst där vi skapar en betallänk eller QR-kod som skickas ut via SMS, mejl eller i fysiska brev till dina kunder och givare. Med mobilen fortfarande i handen på mottagaren är det större chans att betalningen verkligen blir av direkt.

Det här är en tjänst som passar särskilt bra för välgörenhetsorganisationer där man snabbt och effektivt behöver samla in gåvor.  Men inte bara det, vi har också sett väldigt lyckade resultat av att använda det för betalningspåminnelser och andra typer av betalningar.

Fler och fler använder mobilen för att betala. Det går snabbt och enkelt, man slipper vänta på en avi eller logga in sig på datorn. Allt sker i stunden och pengarna finns hos mottagaren direkt.

Inom tjänsten Mobil betalning skapar vi en snabbväg till betalningen, som en länk eller en QR-kod. Vi sköter också hela distributionen i den kanal som passar bäst för ändamålet, SMS, mejl eller fysiskt brev. Länken i sin tur, leder till vår checkout, där du kan välja att presentera olika betalsätt, såsom Swish, banköverföring eller digitalt autogiro.

 

Nå ut till dina kunder och givare snabbt och effektivt när du vill påminna om betalningar eller samla in gåvor.

 

21grams hjälper många givarorganisationer att samla in pengar till sitt viktiga arbete. Här kan möjligheten att erbjuda Mobil betalning göra stor skillnad. Givaren kan agera direkt på ett SMS, mejl eller ett fysiskt insamlingsbrev. Därifrån är gåvan är bara några få klick bort. Dessutom hamnar gåvorna på organisationens konto på en gång och gör omedelbar nytta.

Självklart kan du kombinera Mobil betalning med flera av våra andra tjänster. Läs gärna mer om t ex Swish QR-kod, pappersfaktura,  e-faktura eller digitala brevlådor. Välkommen att kontakta någon av oss på 21grams så berättar vi mer. Att välja rätt kanal vid rätt tillfälle och med rätt budskap är idag viktigare än någonsin.

 

Tre goda skäl att välja 21grams

Effektivt. Med hjälp av Mobil betalning ökar du konverteringsgraden.

Snabbt. Pengarna kommer in på kontot direkt, bra för kassaflödet och givarorganisationen.

Enkelt. Att betala med mobilen är användarvänligt och smidigt.

Frågor och svar

Vad är en mobil betalning?

Det enkla svaret är att det är alla typer av betalningar som kan göras med hjälp av en mobiltelefon. Den vanligaste metoden är Swish, men även kortbetalningar integrerade i telefonen och elektroniska plånböcker kan tänkas innefattas i begreppet. Tjänsten Mobil betalning hos 21grams betyder att vi skapar betallänkar, distribuerar dem i valda kanaler och låter kunden slutföra betalningen i en checkout.

Vad är en betallänk?

En betallänk är en genväg till betalningsmetoden. Du skickar ut en länk som leder till en checkout där dina  kunder och givare kan slutföra betalningen. Vi på 21grams kan både skapa betallänkarna och hjälpa dig med distributionen i olika kanaler.

Kan man betala fakturan med Swish?

Det blir allt vanligare att kunna betala med Swish även på fakturor. Vi på 21grams kan förse dina fakturor med en Swish QR-kod, så att dina kunder får möjlighet att välja Swish för betalningen.

Är det säkert med betallänkar?

Ja, länken som vi skapar och skickar ut är en unik engångslänk som leder dina kunder till betalningen. Länken kan också utformas som en QR-kod. Kontakta oss på 21grams så hjälper vi dig.

Kan mina kunder betala fakturan med Swish?

Vi kan skapa betallänkar till dina kundfakturor. Via vår tjänst Mobila betalningar, skickar vi ut länken i vald kanal och kunden lotsas till en checkout där kunden kan granska fakturan och genomföra betalningen.

Kan man skicka betalningspåminnelser via SMS?

Absolut, det finns många fördelar med det. Ett SMS blir ofta läst inom ett par minuter efter att det skickats. Om man dessutom kan betala direkt med några få klick, ökar dina chanser att få betalt direkt. Kontakta oss på 21grams så hjälper vi dig med hela processen.

Testa avisering via SMS!

Fyll i ditt nummer och testa hur det fungerar att få en faktura, påminnelse eller insamlingsbrev via vår SMS tjänst.

Var noga med formatet. Använd landskod och ta bort första nollan i ditt mobilnummer - t ex +46700000000. Det kan dröja några minuter innan du får SMSet.

Genom att posta uppgifterna i formuläret godkänner du att 21grams lagrar och processar uppgifterna för att kunna sätta ihop och hantera utskicket till dig. För mer information se vår integritetspolicy.se

    Vill du bli kontaktad?

    Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!