21grams Logo 21grams
search

Mobil betalning

Fler och  fler vill använda mobilen för att betala. Det går snabbt och enkelt, man slipper vänta på en avi eller logga in sig på datorn. Allt sker här och nu och pengarna finns hos mottagaren direkt.

21grams hjälper dagligen ett flertal hjälporganisationer att samla in pengar till sitt viktiga arbete. Här kan möjligheten att erbjuda Mobil betalning göra stor skillnad, vara livsviktig rent av. Gåvogivaren kan agera direkt på ett sms eller mejl och överföringen är bara några få klick bort. Dessutom hamnar gåvomedlen på organisationens konto på en gång och gör omedelbar nytta.

”Nå dina kunder snabbt för påminnelser eller insamling med realtidsbetalning.”

Men mobilen kan förenkla betalningarna även i andra, mer kommersiella sammanhang. En integrering av swish ger precis samma säkerhet som en OCR-referens och begränsningarna är få. Vi på 21grams berättar gärna mer om hur du behåller kontrollen över transaktionerna med Mobil betalning.

Vi erbjuder en unik kombination av erfarenhet, kompetens och kanaler där vi tillsammans hittar den bästa lösningen för din organisation och inte minst, vilken distributionskanal som är lämplig för just dina utskick. Att välja rätt kanal vid rätt tillfälle och med rätt budskap är idag viktigare än någonsin.

 

Tre goda skäl att välja 21grams

Effektivt. Oavsett distributionskanal är Mobil betalning ett effektivt sätt att öka konverteringen.

Snabbt. Pengarna kommer in på kontot direkt vilket har en positiv påverkan på kassaflödet.

Enkelt. Att betala med mobilen är användarvänligt och felkällorna är nästintill obefintliga.

Prova avisera med SMS!

Fyll i ditt nummer och prova upplevelsen av att få en faktura, påminnelse eller brev aviserat med vår SMS tjänst. Lägg på möjlighet att betala med Swish eller banköverföring.

Var noga med formatet! Använd landkod och ta bort första nollan i ditt mobilnummer - t ex +46700000000. Det dröjer några minuter innan du får SMSet.

Genom att posta uppgifterna i formuläret godkänner ni att 21grams lagrar och processar uppgifterna för att kunna sätta ihop och hantera utskicket till dig. För mer information se vår integritetspolicy.se

    Vill du kontakta oss?

    Kontakta mig redan idag så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig med mobil betalning.

    Mejla Theodor Ring Theodor

    Ska vi kontakta dig?

    Fyll i dina kontaktuppgifter och vi kontaktar dig!