21grams Logo 21grams
search

Betala och glöm.

Fler och fler vill betala sin faktura direkt. Har du de rätta verktygen?

E-faktura är fortfarande favoriten bland kunder som ska betala en faktura. Det är det betalsätt som anses enklast och som också får högst förtroende bland mottagarna. Betydligt fler än hälften vill både ta emot och betala sin faktura som en e-faktura i sin internetbank.

En annan intressant insikt: Vi ser en tydlig tendens att fler och fler betalar sina räkningar direkt när de kommer istället för det traditionella att betala en gång i månaden.

”Kanske nya och direkta betalningslösningar såsom Swish också smittar av sig på hur vi tänker kring att betala räkningar. Fler och fler betalar direkt när räkningen kommer, lite som att man vill bli av med den direkt. I många av dagens olika betalningssituationer ges man möjlighet att betala direkt, och så är man av med problemet.”

Erik Edholm, säljare 21grams

Vi har också goda exempel på lösningar där vi kombinerat digitala lösningar med analoga. Genom att lägga en QR-kod för Swish på en fysisk faktura, kan vi se att betalningarna i hög grad görs direkt då fakturan eller påminnelsen landat hos kunden.

Behöver ni guidning i alla de här alternativa betalningsmetoderna, hjälper vi er gärna så att ni träffar rätt. Kontakta oss på 21grams så tittar vi på vilka betalningsalternativ som passar bäst för just era kunder.

Vill du att vi kontaktar dig?

Hör av dig så tar vi kontakt och pratar om vilka betalningsmetoder som passar för just era kunder.

    Case

    Snabbare och smidigare betalning

    Läs mer om hur vi hjälpte Tele2 att lägga QR-koder för Swish på deras fakturor.

    Läs mer

    När betalar man?