21grams Logo 21grams
search

Addoro

Är du nyfiken på en eller flera av våra tjänster inom vårt erbjudande att digitalisera posten? Eller är du redan trogen användare? Oavsett vilket kanske du har saknat möjligheten att själv administrera och styra hela fakturaflödet. Då är Addoro, rätt val för dig.

Idag betalar nästan alla svenskar sina räkningar via en internetbank, ofta med hjälp av mobilen. Allt fler väljer bort fysiska brev och vill få sina fakturor som e-faktura, via digitala brevlådor som Kivra eller per e-post. Men det betyder inte att floran av kommunikationskanaler minskar, snarare tvärtom.

Därför kan du med fördel vända dig till 21grams, inte bara för att vi kan erbjuda ett flertal av dessa tjänster utan också för flexibiliteten. Tillsammans skräddarsyr vi regelverket som styr hur de på ett effektivt sätt ska samverka. Och kanske bäst av allt, tack vare vår tjänst Addoro kan du knyta ihop de olika delarna till ett enda molnbaserat och helautomatiserat flöde som du själv administrerar.

“Med Addoro knyter du ihop våra digitala kanaler till ett molnbaserat och helautomatiserat flöde.”

Addoro ansluts enkelt till det affärssystem, HR-system, CRM-system eller liknande som du använder och du skapar snygga dokument med hjälp av färdiga mallar som anpassas till din profil. Det gäller såväl dina fakturor och kravbrev som kundbrev och DM eller liknande. Med hjälp av Addoro håller du koll på dina utskick och får återkoppling ner på dokumentnivå. Dessutom kan du ta fram statistik och följa och successivt optimera dina leveransflöden.

Som alla molnbaserade tjänster når du Addoro överallt, från din dator, din telefon eller surfplatta.

Inom ramen för Addoro kan du kombinera flera av våra tjänster, e-faktura och fysiska brev, men också e-post, digital brevlåda och e-arkiv. Och om du hellre vill att administrationen ligger kvar hos oss, går det förstås också bra. Du bestämmer vad som passar dig och ditt företag bäst.

Tre goda skäl att välja 21grams

Användarvänligt. Ett flexibelt och självinstruerande gränssnitt som kan anpassas efter dina specifika behov.

Tillgängligt. Du når den molnbaserade tjänsten överallt via dator, surfplatta och telefon dygnet runt.

Effektivt. Du knyter ihop hela din distribution i ett helautomatiserat flöde som skräddarsys efter dina behov, oberoende av kanaler.

Så här fungerar Addoro

Vill du vet mer om hur vi jobbat med Vasakronan?

Hör gärna av dig till oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig optimera er kommunikation.

Mejla Håkan Ring Håkan

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig.