21grams Logo 21grams
search

E-post

Skicka dokument via e-post till dina kunder.

E-post är en kostnadseffektiv kanal med stor räckvidd. I vår multikanaltjänst är e-post en självklar kanal som passar för en stor del av företagets utskick. Låt oss på 21grams hjälpa dig.

Enorma volymer mail skickas varje dag. Alltifrån fakturor och dokument till brev och aviseringar. Vi har lång erfarenhet av att hantera såväl mindre dagliga volymer till företagskunder som stora månatliga produktioner där tusentals fakturor distribueras via e-post till privatkunder.

Rätt hanterat är e-post en effektiv distributionskanal.

Det är enkelt att komma igång. Vi sätter upp en integration till oss och sedan sköter vi resten. Distributionskanal väljs baserat på ett regelverk som du och dina mottagare önskar.

Inom vårt erbjudande att digitalisera posten kan du alltid kombinera flera av våra tjänster, såsom fysiska brev, e-faktura, e-arkiv och digital brevlåda, på det sätt som passar dig och dina kunder bäst.

Tre goda skäl att välja 21grams

Enkelt. Vi gör om din faktura till ett pdf-dokument som skickas via e-post till dina kunder.

Säkert. Vi har den erfarenhet och det systemstöd som krävs för att skicka stora volymer e-post utan att det ska fastna i olika säkerhetssystem på vägen fram till mottagarens inbox.

Flexibelt. E-post är ett bra komplement till fysiska brev och du kan kombinera dessa och andra distributionskanaler utifrån dina kunders behov och önskemål.

Frågor och svar

Vad är e-post?

Meddelanden som skickas via internet, även kallat t ex e-mail, e-brev eller mejl. E-post är en av de äldsta tjänsterna för att kommunicera via internet. Vi på 21grams kan hjälpa dig att kommunicera med dina kunder, både fysiskt och digitalt.

Hur kan vi använda e-post när vi kommunicerar med våra kunder?

Det här är en kanal som kan innehålla stor variation på innehåll, vare sig du vill skicka brev, aviseringar, bekräftelser eller fakturor. Kontakta oss på 21grams så ser vi till att hjälpa dig att komma igång.

Kan man skicka fakturor i mail?

Javisst. En faktura som skickas via mail skickas ofta i pdf-format. I 21grams tjänst kan vi omvandla alla format till en pdf för utskick.

Är en faktura som skickas via mail samma sak som e-faktura?

Nej, det är en vanlig missuppfattning. En e-faktura är helt digital och skapad utifrån strukturerad data. Den skickas in i mottagarens internetbank så att den kan tolkas helt elektroniskt. En mailad faktura är istället ofta i pdf-format.

Skriver man mail eller mejl?

De flesta språkvetare skulle svara att mejl är det korrekta. Eller så gör man det enkelt för sig och kallar det e-post. Vill du ha hjälp med utskick i alla dess former, vänder du dig till oss på 21grams.

Kan man göra utskick i flera olika kanaler?

Självklart. I 21grams multikanaltjänst kan du kombinera olika typer av utskick. Du väljer och anpassar kanalerna utifrån dina önskemål, baserat på vad som passar dina kunder.

Testa att avisera med e-post!

Fyll i din adress och testa hur det fungerar att få en faktura, påminnelse eller brev aviserat med vår e-posttjänst. Du kan också testa att lägga på möjligheten att betala med Swish eller banköverföring.

Var noga med skriva en korrekt e-postadress! Räkna med att det kan dröja några minuter.

Genom att posta uppgifterna i formuläret godkänner du att 21grams lagrar och processar uppgifterna för att kunna sätta ihop och hantera utskicket till dig. För mer information se vår integritetspolicy.se

    Vill du att vi kontaktar dig?

    Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig.