21grams Logo 21grams
search

Pappersfaktura

Tvärtemot vad många tror, har pappersfakturan inte spelat ut sin roll. Ett fysiskt brev sticker ut i mängden och många vill fortfarande få viktig post via den egna brevlådan.

Det är fler och fler som väljer att få officiell post och räkningar via sina digitala brevlådor. E-fakturan vinner mark och tack vare swish-appens intåg i var mans telefon, föredrar ett växande antal den mobila betalningen. Och fördelen med den senare är att den går utmärkt att kombinera med en mer traditionell pappersfaktura.

”Med en QR-kod tryckt på pappersfakturan får du det bästa av två världar.”

Än så länge är det ett antal av oss som föredrar att ta emot viktig information via den egna brevlådan. Dessutom sticker ett fysiskt brev ut i det digitala bruset. Kanske vill du använda fakturan som bärare av annan viktig information eller som marknadsföringskanal? Med en QR-kod tryckt på pappersfakturan kan du få det bästa av två världar. En traditionell distributionskanal och en modern betalmetod.

Med hjälp av koderna kan privatpersoner använda Swish för affärsmässiga transaktioner. QR-koderna innehåller samma unika uppgifter som vid gireringar men ger mottagaren möjlighet att betala fakturan med swish.

Våra specialister berättar gärna om hur en integrering av swish ger samma säkerhet som en OCR-referens. Vartannat fysiskt brev som skickas i Sverige har 21grams som avsändare och hos oss får du tillgång till en unik kombination av erfarenhet, kompetens, kanaler och tjänster.

Du kan alltid räkna med en snabb och effektiv support. Det krävs aldrig mer än en kontaktyta oavsett om du bara är intresserad av att skicka fysiska brev som till exempel pappersfakturor, eller om du vill att delar av distributionen ska ske digitalt.

Tre goda skäl att välja 21grams

Smart. Du kan utnyttja fördelarna med en traditionell kanal samtidigt som du via QR-koden gör det möjligt att genomföra betalningen i realtid.

Effektivt. Mottagaren kan utnyttja momentum. Betalning sker direkt i stället för att skjutas på framtiden eller alls bli av.

Ekonomiskt. Pengarna kommer in på kontot direkt vilket påverkar kassaflödet positivt.

Vill du kontakta oss?

Kontakta mig redan idag så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig med pappersfakturor.

Mejla Dan Ring Dan

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina kontaktuppgifter och vi kontaktar dig!