21grams Logo 21grams
search

E-post

Den 4:e februari 1994 mejlade statsminister Carl Bildt president Bill Clinton. Det var första gången två regeringschefer kommunicerade digitalt. Idag skickas flera miljoner E-post varje sekund. Rätt hanterat är e-post en effektiv distributionskanal även för affärskritiska fakturaflöden. 21grams hjälper dig gärna.

E-post är tillsammans med digital faktura det mest efterfrågade digitala alternativet till det fysiska brevet bland 21grams kunder.

Med e-post slipper du både utskrift och kuvertering. Och du kan med fördel vända dig till 21grams för att distribuera till exempel fakturor via e-post i kontrollerade flöden. Vi har lång erfarenhet att hantera såväl mindre dagliga volymer till företagskunder som stora månatliga produktioner där tusentals fakturor distribueras via e-post till privatkunder.

”Rätt hanterat är e-post en effektiv distributionskanal även för affärskritiska fakturaflöden”

Inom vårt erbjudande att digitalisera posten kan du alltid kombinera flera av våra tjänster. Du behöver bara skicka en fil till oss så sköter vi resten, och distributionskanal väljs baserat på ett regelverk som du och dina mottagare önskar. Dessutom kan du via vår nyaste tjänst, Addoro knyta ihop de olika delarna till ett enda digitalt och molnbaserat flöde, oavsett distributionskanal.

Inom vårt erbjudande att digitalisera posten kan du kombinera fysiska brev med flera andra tjänster som e-faktura, e-arkiv, e-post och digital brevlåda, på det sätt som passar dig och dina kunder bäst.

Fyra goda skäl att välja 21grams

Enkelt. Vi gör om din faktura till ett pdf-dokument som skickas via ePost till dina kunder.

Säkert. Vi har den erfarenhet och det systemstöd som krävs för att skicka stora volymer E-post utan att det ska fastna i olika säkerhetssystem på vägen fram till mottagarens inbox.

Flexibelt. E-post är ett bra komplement till fysiska brev och du kan kombinera dessa och andra distributionskanaler utifrån dina kunders behov och önskemål.

Snabbt. Du behöver varken skriva ut eller kuvertera och brevet hamnar i mottagarens inbox i stort sett momentant.

Prova avisera med e-post!

Fyll i din adress och prova upplevelsen av att få en faktura, påminnelse eller brev aviserat med vår mail tjänst. Lägg på möjlighet att betala med Swish eller bankövering.

Var noga med skriva en korrekt epost-adress! Sen dröjer det några minuter.

Genom att posta uppgifterna i formuläret godkänner ni att 21grams lagra och processa uppgifterna för att kunna sätta i hop och hantera utskicket till dig. För mer information se vår integritetspolicy.se

    Hur kan vi hjälpa dig?

    Kontakta mig redan idag så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig till till ett smartare distribution via ePost.

    Mejla Dan Ring Dan

    Vill du att vi kontaktar dig?

    Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig.