21grams Logo 21grams
search

21grams effektiviserar era insamlingar

Att nå ut till sina givare i en insamlingsorganisation är viktigare än någonsin. Och att få dem att agera. Vi på 21grams hjälper er att hitta det mest effektiva sättet.

Välgörenhetsorganisationerna ligger oss extra varmt om hjärtat och vi på 21grams har särskilt anpassat våra tjänster för att kunna värna sektorn. Vi erbjuder tjänster som underlättar och sparar pengar för organisationernas arbete, såsom portooptimering, utskickspaketering för lägre moms och smarta och snabba betalningsmetoder såsom Swish för ökat givande.

 

21grams är specialister på att hjälpa insamlingsorganisationer med distribution och insamling. Allt för att stärka era band med givarna.  Det här är en del av det vi kan hjälpa er med:

Vill ni skicka ut fysiska brev kan vi optimera portot genom att vi använder flera alternativa postoperatörer och upphandlar stora mängder porto för våra kunder. Vi räknar ut den billigaste kombinationen av distributörer baserat på brevets vikt, format och destination. Vi har också metoder för smart paketering av era utskick med porto som ger lägre moms.

Vill ni digitalisera posten kan vi hjälpa er med olika kanaler såsom t ex Kivra, e-post eller SMS.

Vi förenklar betalningar genom att skapa och skicka ut direktlänkar till Swish i SMS eller e-post. Vi kan också skapa och trycka en Swish QR-kod på era fysiska brev så att det blir ännu enklare för era givare att skänka pengar.

Aktuellt

Värva värdefulla månadsgivare.

De fysiska utskicken fungerar fortfarande bäst för insamling.

Ett smidigt sätt att värva månadsgivare via fysiska brev är att trycka en QR-kod som leder till en landningssida där man väljer betalsätt.

Återkommande betalning
optimera_portot

Optimera
portot

Med lägre portokostnader kan du göra fler utskick till samma budget.

digitalisera_posten

Digitalisera
posten

Nå även ut i kanaler som SMS, e-post och digitala brevlådor.

forenkla_betalningar

Förenkla
betalningarna

Erbjud fler snabba och enkla betalsätt till givarna.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt inom kort.

    Testa avisering via SMS!

    Fyll i ditt nummer och testa hur det fungerar att få en faktura, påminnelse eller insamlingsbrev via vår SMS tjänst.

    Var noga med formatet. Använd landskod och ta bort första nollan i ditt mobilnummer - t ex +46700000000. Det kan dröja några minuter innan du får SMSet.

    Genom att posta uppgifterna i formuläret godkänner du att 21grams lagrar och processar uppgifterna för att kunna sätta ihop och hantera utskicket till dig. För mer information se vår integritetspolicy.se