21grams Logo 21grams
search

Nå ut till era givare - 21grams effektiviserar era insamlingar

Att nå ut till sina givare i en insamlingsorganisation är viktigare än någonsin. Och att få dem att agera. Vi på 21grams hjälper er att hitta det effektivaste sättet. Från brev till betalning.

21grams är specialister på att hjälpa insamlingsorganisationer med distribution och insamling. Allt för att stärka era band med givarna.  Det här är en del av det vi kan hjälpa er med:

  • Optimera porto – lägre portokostnader och fler utskick till samma budget
  • Digitalisera post – kanaler som SMS, e-post och Kivra
  • Förenkla betalningar – erbjud fler betalsätt till givarna, Swish, digitalt autogiro mm

Vill ni skicka ut fysiska brev kan vi optimera portot genom att vi använder flera alternativa postoperatörer och upphandlar stora mängder porto för våra kunder. Vi räknar ut den billigaste kombinationen av distributörer baserat på brevets vikt, format och destination.

Vi har också metoder för smart paketering av era utskick med porto som gör att ni bara behöver betala 6% moms.

Vill ni digitalisera posten kan vi hjälpa er med olika kanaler såsom t ex Kivra, e-post eller SMS.

Vi förenklar betalningar genom att skapa och skicka ut direktlänkar till Swish i SMS eller e-post. Eller, genom att trycka en Swish QR-kod på era fysiska brev gör vi det enklare för era givare att skänka pengar.

optimera_portot

Optimera
portot

När vi tar hand om ditt företags posthantering optimerar vi allt från kontorspost till stora sändningar. Här finns stora pengar att spara!

digitalisera_posten

Digitalisera
posten

Låt dina kunder bestämma hur de vill ta emot posten. Vi ser till att allt hamnar där det ska till lägsta möjliga kostnad.

forenkla_betalningar

Förenkla
betalningarna

Swish, e-faktura eller pappersfaktura? Låt oss optimera så går betalningarna snabbare och du får bättre kassaflöde och kontroll.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt inom kort.