21grams Logo 21grams
search

Digitalisera rätt

Är dina kunder lika snabba som din vilja att digitalisera?

Några kundcase

Läs mer

Här presenterar vi några kundcase där kunderna fått styra digitaliseringstakten.

Hur hittar man kunden där kunden är?

Läs mer

I vår årliga undersökning Kanalvalet kan du läsa om hur mottagarna önskar sin kommunikation och fakturor.

21grams tjänster gör att du enkelt kan digitalisera kommunikationen i den takt som dina kunder vill.

Att digitalisera är en självklarhet för alla företag idag. Men beroende på hur era kundsegment ser ut, gäller det att ha lite fingertoppskänsla. Är mottagarna av din kommunikation lika snabba som din vilja att digitalisera? Ja, många är säkert det, men kanske inte alla. För att inte tappa kunder gäller det att använda kommunikationsverktyg som klarar av att hantera både digitala kanaler och old-school.

Vi på 21grams har de tjänster du behöver för att följa utvecklingen och kommunicera rätt och effektivt. Vare sig du ska skicka ut stora volymer fakturor eller annan viktig kommunikation har vi smarta lösningar för rätt sortering och rätt urval för bästa möjliga nåbarhet.

Våra molnbaserade tjänster är utformade för olika typer av verksamheter. Allt ifrån helautomatiska integrerade tjänster till self-service-verktyg. Och du når ut i alla tänkbara kanaler.

 

Du får snabbare betalt när du förenklar betalningarna för dina kunder.

Dina kunder vill att det ska vara enkelt att betala och du vill få in pengarna snabbt. Enkel och snabb matematik. Vi på 21grams har de betalningsmetoder som dina kunder vill ha, vare sig det gäller Swish, mobila betalningar, e-fakturor, digitala brevlådor eller till och med pappersavier.

Testa en av våra tjänster!
Avisera med SMS!

Att välja rätt kanal för rätt tillfälle är viktigare än någonsin.

Testa hur det går till att få en faktura, påminnelse eller brev via vår SMS- tjänst. Lägg på möjlighet att betala med Swish eller banköverföring.

Var noga med formatet! Använd landskod och ta bort första nollan i ditt mobilnummer - t ex +46700000000. Det kan dröja några minuter innan du får SMSet.

Genom att posta uppgifterna i formuläret godkänner du att 21grams lagrar och processar uppgifterna för att kunna sätta ihop och hantera utskicket till dig. För mer information se vår integritetspolicy.se

    Se till att du kommunicerar med dina kunder i de kanaler där de vill möta dig.

    Alla dessa brevlådor. Att verkligen nå sina kunder kan vara utmanande med alla de digitala kanaler som finns idag. Vi på 21grams har verktygen för dig att kommunicera där dina kunder vill, vare sig det gäller i den digitala brevlådan, e-fakturan, SMS, e-post eller kanske fysiska brev.

    Vill du bli kontaktad?

    Fyll i dina uppgifter i detta formulär.