21grams Logo 21grams
search

Winjet

Direktmarknadsföring, DM är alla digitala kanaler till trots, fortfarande en viktig väg att nå nya kunder eller medlemmar. Men inte till vilket pris som helst. Därför finns 21grams. Och Winjet.

Direktmarknadsföring är fortfarande en viktig marknadsföringskanal för en viss typ av kommunikation. Men i den växande floran av kanaler har det blivit ännu viktigare att optimera distributionskostnaderna än tidigare.

Winjet är ett extremt flexibelt verktyg specialiserat på bearbetning av adressfiler för postala utskick. Winjet har utvecklats i nära samarbete tillsammans med ledande tryckerier sedan 1992 vilket bland annat har ställt krav på topp prestanda eftersom tiden mellan mottagande av adressfil och produktion ofta är mycket knapp.

”Winjet är ett extremt flexibelt verktyg specialiserat på bearbetning av adressfiler för postala utskick.”

Precis som 21grams andra mjukvaror använder sig Winjet av marknadsledande optimeringsalgoritmer för att alltid säkra lägsta möjliga portokostnad för varje enskild sändning. På bara några sekunder kan WinJet bearbeta en adressfil, räkna ut den billigaste kombinationen av postoperatörer samt leverera en produktionsförberedd fil. Dessutom innehåller mjukvaran en mängd smarta funktioner som till exempel adresstvätt, dubblettmatchning samt portosimulering, vilket bland annat används i samband med planering och förberedelser av stora marknadsutskick.

Winjet är en av våra tre mjukvaror som du kan använda för att optimera dina produktions- och postrutiner och sänka dina portokostnader.

 

Tre goda skäl att välja 21grams

Flexibelt. Winjet hanterar de mest skilda typer av adressfiler. Vi vidareutvecklar kontinuerligt Winjet i nära samarbete med våra kunder för att möte era specifika behov.

Tillgängligt. Winjet är anpassad för maximal tillgänglighet och vid behov når du vår support, alla vardagar i veckan. Vi kan även hjälpa till utbildning på plats.

Smart. Sortering, optimering, adresstvätt, palletiketter, sorteringsrapporter är några av de funktioner som du får tillgång till.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta mig redan idag så berättar jag mer om hur Winjet fungerar och hur programvaran kan hjälpa dig att sänka dina portokostnader.

Mejla Camilla Ring Camilla

Ska vi kontakta dig?

Fyll i dina uppgifter och vi hör av oss!