21grams Logo 21grams
search

Insamlingsforum 2020

Insamlingsforum är Nordens största konferens med fokus på insamling och givande. I år är vi stolt huvudpartner och bjuder tillsammans med Giva Sverige in till en digital heldagskonferens torsdagen den 3 september. Insamlingsforum brukar samla drygt 300 deltagare varje år för att få inspiration, kunskapspåfyllning och erfarenhetsutbyte. Det är en unik mötesplats för alla som är intresserade av insamling och givande.

Vill du få koll på de senaste trenderna, höra om nya insamlings- och kommunikationsplattformar, fylla på med ny kunskap från forskningen, inspireras av andra eller dela erfarenheter med kollegor från liknande branscher? Då är Insamlingsforum platsen för dig.

I september är det sex månader sedan coronaviruset började spridas i Sverige och delar av samhället stängde ned. I april i år uppgav 7 av 10 insamlingsorganisationer att de befarade en minskad insamling 2020. Var står vi nu? Hur engagerar vi människor? Och hur kan civilsamhället bidra till omstarten av Sverige post-corona?

Oavsett om du arbetar med insamling, kommunikation, programverksamhet eller ekonomi, oavsett om du är chef eller medarbetare behöver du ha koll på omvärlden, vad som påverkar nu, och vad som kan komma att påverka den ideella sektorn, insamling och givande framåt. Insamlingsforum är lika delar inspiration, framtidsspaning och möjligheten till erfarenhetsutbyte.

Mer information

Datum, torsdag den 3 september 2020

Tider, 09.00

Plats, vid din dator, telefon eller surfplatta, online. Hemma eller på kontoret har ingen betydelse.

Relaterad information

Läs mer om Civilsamhällets finansforum