21grams Logo 21grams
search

Vi söker integratör/tekniker inom EDI och Peppol - Tillsatt

21rams söker en skicklig och engagerad medarbetare som vill arbeta i ett företag med snabba beslutsvägar, där egna initiativ och leveranser direkt får genomslag i företagets utveckling och resultat.

Om företaget
21Grams är en av Sveriges snabbast växande företag inom digitalisering av företags faktureringsprocesser.

När 21Grams startade år 2004, var möjligheten att erbjuda billigt porto en bärande del i deras verksamhet. Idag anses dem vara lika mycket ett teknikbolag som en pålitlig och kostnadseffektiv distributör av fysiska brev. 21Grams producerar idag mer än var fjärde e-faktura till de svenska internetbankerna och har en komplett tjänsteportfölj för alla ledande digitala distributionskanaler i hela norden.

För denna tjänst är det möjligt att antingen arbeta från huvudkontoret i Stockholm, beläget i Hammarby Sjöstad högst upp i Lumahuset i fräscha lokaler med fantastisk utsikt över Söder och Hammarbysjön. Alternativt är det möjlighet att arbeta från 21Grams dotterbolag Addoros kontor i centrala Göteborg.

Arbetsuppgifter
21grams söker nu en medarbetare som har erfarenhet av processer och flöden inom digitala B2B dokumentflöden och som är väl bekant med filformat, integrationer och supportprocesser relaterat till såväl Peppol som samtrafik mellan olika VAN-operatörer.Tjänsten är placerad i avdelningen Produktionsledning & Support och rollen innefattar utöver support av B2B flöden även integrationer och uppstart av nya kunder och partners. Vidare ser vi gärna sökande med en naturlig fallenhet för att kontinuerligt förbättra processer och kravställa på system. Dina dagliga uppgifter kommer bland annat vara att analysera och felsöka i inkommande och utgående filer samt i stöd- och produktionssystem. Du kommer ha ett dagligt ansvar att följa upp produktioner internt och hos partners så att de följer uppsatta riktlinjer.
Du kommer också ge användarsupport till den molnbaserade plattformen Addoro och löpande arbeta för att förbättra arbetssätt. Hos 21grams har du stora möjligheter att utvecklas på företaget och få ett större ansvar inom området.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Erfarenhet av faktureringsprocesser
  • Filstandarder och processflöden kopplade till e-faktura B2B avseende Peppol samt samtrafik/routing via VAN-operatörer
  • Är genuint teknikintresserad och har kunskap om enklare script-programmering
  • Erfarenhet av kundservice, teknisk support eller liknande
  • Flytande i svenska och engelska

Meriterande kunskaper

  • Tidigare förståelse och kunskap om andra delar av 21grams nordiska tjänsteutbud inom digital distribution samt betalningar, såsom t ex E-faktura Internetbank, digitala brevlådor, Swish, Vipps och PSD2-betalningar.
  • Pre-processing av dokument (fil->brevmall) i olika verktyg såsom t ex Quadient Inspire och Streamserve/OpenText
  • Studerat en eftergymnasial utbildning inom IT.
    Tjänsten passar dig som vill börja på ett företag där det finns goda utvecklingsmöjligheter och där det finns möjlighet att gradvis kombinera supportrollen med andra inom bolaget intressanta arbetsuppgifter.

Som medarbetare inom Produktionsledning & Support kommer du att arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt och ha flera dialoger i luften samtidigt och du brinner för att säkra en leverans med hög kvalitet. En framgångsrik medarbetare på 21grams har fallenhet för att samarbeta och koordinera såväl interna som externa resurser hos partners och leverantörer.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta mig. Vill du söka tjänsten gör du det via Bravura.