21grams Logo 21grams
search

Vi söker supporttekniker - Tillsatt

Vill du arbeta med support, är du en bra teamarbetare och serviceminded. Nu söker vi supportmedarbetare till framgångsrika 21grams? Sök idag!

Om företaget
21grams är en av Sveriges snabbast växande företag inom digitalisering av företags faktureringsprocesser.

21grams startade 2004 då var möjligheten att erbjuda billigt porto en bärande del i deras verksamhet. Idag anses dom vara lika mycket ett teknikbolag som en pålitlig och kostnadseffektiv distributör av fysiska brev. 21grams producerar idag mer än var fjärde e-faktura till de svenska Internetbankerna och har en komplett tjänsteportfölj för alla ledande digitala distributionskanaler i hela Norden.

Huvudkontoret är beläget i Hammarbysjöstad högst upp i Lumahuset i fräscha lokaler med fantastisk utsikt över Söder och Hammarbysjön.

Arbetsuppgifter
I rollen som supportmedarbetare ansvarar du för flera arbetsuppgifter parallellt. En framgångsrik supportmedarbetare på 21grams har fallenhet för att samarbeta och koordinera såväl interna som externa resurser hos partners och leverantörer. Du kommer ha ett dagligt ansvar att följa upp produktioner internt och hos partners så att de följer uppsatta riktlinjer. Du kommer även att jobba med användarsupport av den molnbaserade plattformen för dokumenthantering, Addoro.Vidare ser vi gärna sökande med en naturlig fallenhet för att kontinuerligt förbättra rutiner och processer då det är en viktig del i arbetet

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Erfarenhet av faktureringsprocesser
  • Erfarenhet av kundservice, teknisk support eller liknande.
  • Är genuint teknikintresserad och har kunskap om enklare script-programmering

Erfarenhet av kundservice, teknisk support eller liknande

  •  Flytande i svenska och engelska

Meriterande kunskaper

  • Tidigare förståelse och kunskap om andra delar av 21Grams nordiska tjänsteutbud inom digital distribution samt betalningar, såsom t ex E-faktura Internetbank, digitala brevlådor, Swish, Vipps och PSD2-betalningar.
  • Pre-processing av dokument (fil->brevmall) i olika verktyg såsom t ex Quadient Inspire och Streamserve/OpenText
  • Studerat en eftergymnasial utbildning inom IT.

Tjänsten passar dig som vill börja på ett företag där det finns goda utvecklingsmöjligheter och där det finns möjlighet att gradvis kombinera supportrollen med andra inom bolaget intressanta arbetsuppgifter.

Som medarbetare inom Produktionsledning & Support kommer du att arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt och ha flera dialoger i luften samtidigt och du brinner för att säkra en leverans med hög kvalitet. En framgångsrik medarbetare på 21Grams har fallenhet för att samarbeta och koordinera såväl interna som externa resurser hos partners och leverantörer.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Hammarby Sjöstad, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta mig. Vill du söka tjänsten gör du det via Bravura.