21grams Logo 21grams

Ny högupplöst skrivare till den grafiska marknaden.

Äntligen kan vi informera om vår lansering av den högupplösta skrivaren MP1800i som kommer vara tillgänglig för marknaden under våren. Detta innebär ett stort lyft för företag som jobbar med adresseringstjänster, som under en längre tid har varit hänvisade till lågupplösta industribläckstråleskrivare. Med den nya skrivaren tar vi steget upp till högupplösta utskrifter med möjlighet att skriva ut bilder, QR-koder och adresser i 600dpi.

Under en längre tid har marknaden och våra kunder efterfrågat bättre utskrifter, och nu kan vi äntligen erbjuda detta – vilket känns jättekul. Att vi även kan erbjuda den till ett pris strax ovanför lågupplösta CIJ-skrivare, hoppas vi ska komma som en glad överraskning, säger Kaj Christensen, en av utvecklarna bakom lösningen.

Skrivaren, som är en drop-on-demand skrivare, kommer att prissättas till en kostnad av ca 50% jämfört med motsvarande system från Kodak, Domino och VideoJet. Skrivaren kommer att fungera med alla Windows fonter och kan användas i en hastighet över 2 meter per sekund. Genom att använda UV-härdande bläck kan utskrift ske på de flesta material.

Lanseringen av skrivaren kommer att ske i vår, men redan nu kan man göra en intresseanmälan, detta görs här nedan via kontaktformuläret eller via mejl till martin.oscarsson@21grams.com. Efter orderbekräftelse kommer vi ha en leveranstid på ca 6-8 veckor och installationstid på ca 2 dagar.

Info om skrivaren

Namn MP1800i
Skrivhöjd 75 mm
Upplösning 600dpi
Leveranstid ca 6-8 veckor
Installationstid ca 2 dagar

För offert:
martin.oscarsson@21grams.com

 

Intresseanmälan

Jag är intresserad och vill veta mer. Kontakta gärna mig för offert.