21grams Logo 21grams
search

Högupplöst skrivare till den grafiska marknaden.

Den högupplösta skrivaren MP1800i  passar särskilt till er som jobbar med adresseringstjänster. Istället för lågupplösta industribläckstråleskrivare erbjuder den här skrivaren högupplösta utskrifter av bilder, QR-koder och adresser i 600dpi.

Under en längre tid har marknaden och våra kunder efterfrågat bättre utskrifter, och nu kan vi äntligen erbjuda detta – vilket känns jättekul. Att vi även kan erbjuda den till ett pris endast strax ovanför lågupplösta CIJ-skrivare, hoppas vi ska komma som en glad överraskning, säger Kaj Christensen, en av utvecklarna bakom lösningen.

Skrivaren, som är en drop-on-demand skrivare, är prissatt till ca 50% jämfört med motsvarande system från Kodak, Domino och VideoJet. Skrivaren kommer att fungera med alla Windows fonter och kan användas i en hastighet över 2 meter per sekund. Genom att använda UV-härdande bläck kan utskrift ske på de flesta material.

Välkommen att efterfråga en offert genom att fylla i kontaktformuläret här nedan, eller via mejl till martin.oscarsson@21grams.com. Efter orderbekräftelse kommer vi ha en leveranstid på ca 6-8 veckor och installationstid på ca 2 dagar.

Info om skrivaren

Namn MP1800i
Skrivhöjd 75 mm
Upplösning 600dpi

För offert:
martin.oscarsson@21grams.com

 

Case

Adressering på alla underlag

Aksell installerade den underhållsfria skrivaren för att adressera tidningar och magasin.

Läs mer

Intresseanmälan

Jag är intresserad och vill veta mer. Kontakta gärna mig för offert.