21grams Logo 21grams
search

Insamlingsforum 2024

21grams är stolt huvudpartner för evenemanget. Möt oss där och prata smart kommunikation och framtida betalningslösningar för ökat givande.

Möt oss på Insamlingsforum 2024!

Insamlingsforum är Nordens största konferens om insamling och givande. Vi på 21grams är stolt huvudpartner och bjuder tillsammans med Giva Sverige* in till två inspirerande dagar den 21-22 mars.

Konferensen bjuder på ett fullspäckat program med cirka 40 intressanta talare som delar med sig av trender och omvärldsspaningar som berör välgörenhetssektorn. Dessutom får du en hel del tips inom insamling och kommunikation på både operativ och strategisk nivå.

Vi på 21grams finns på plats och svarar på dina frågor om smart kommunikation och betalningslösningar för era insamlingar.

Stefan Blomqvist, vd på 21grams kommer att hålla i en av föreläsningarna, tisdagen den 21 mars (för exakt tid se programmet), under ämnet:

”Att hitta nya och trogna givare utan att tappa de befintliga – erbjud nya betalsätt för att öka konverteringen.”

Tillsammans med Urban Höglund, vd på Swish (Getswish AB), kommer Stefan att spana på betalmarknadens trender och nya lösningar.

Detaljer om innehåll och tider uppdateras löpande på Giva Sveriges hemsida.

 

 

*Giva Sverige är en branschförening som arbetar för tryggt givande. Här samlas Sveriges största och ledande insamlingsorganisationer, men även många mindre organisationer som helt eller delvis är finansierade genom gåvor, bidrag och samarbeten. Giva Sverige arbetar bland annat med kvalitetssäkring genom märkningen ”Tryggt givande”. 

Mer information

Datum: 21 – 22 mars 2024
Tider: start kl 8.30
Plats:  Münchenbryggeriet, Stockholm

Påminnelse i kalender dag 1 Påminnelse i kalender dag 2