21grams Logo 21grams
search

Insamlingsforum 2022

Möt oss på Insamlingsforum 2022!

Insamlingsforum är Nordens största konferens med fokus på insamling och engagemang. Vi på 21grams är stolt huvudpartner och bjuder tillsammans med Giva Sverige* in till två inspirerande dagar den 27-28 april. 

Konferensen bjuder på ett fullspäckat program med cirka trettio talare som delar med sig av trender och diskuterar frågor inom innovation och ledarskap. Dessutom en hel del tips inom insamling och kommunikation på både operativ och strategisk nivå.

Vi på 21grams finns på plats under båda dagarna och svarar på dina frågor om smart kommunikation och betalningslösningar för era insamlingar. Dessutom deltar vi i seminariet som talare under två av passen:

 

Kan nya betalningslösningar driva givande?
Utvecklingen av finansiella tjänster sker i snabb takt både i Sverige och internationellt. Nya regelverk öppnar för nya aktörer och bankernas ställning förändras. Det här får stor betydelse för ideella organisationer, eftersom våra betalningsvanor i vardagen också påverkar vårt sätt att vilja ge gåvor och betala medlemsavgifter.

  • Del 1:  27 april kl 13.45 – 14.30
    Stefan Blomqvist, VD, 21grams ger en överblick av trender inom e-handel och betalningar, tillsammans med insikter från Barncancerfondens erfarenheter och resultat av olika betalningslösningar för insamling av gåvor.
  • Del 2:  27 april kl 15.00 – 15.45
    Övergången från det gamla till det nya inom betalningar kan skapa utmaningar men också möjligheter. Stefan Blomqvist, VD, 21grams, tillsammans med företrädare från olika delar av det finansiella systemet ger en inblick i framtidens betalmarknad och vilka strategiska perspektiv ideella organisationer behöver fundera på.

 

*Giva Sverige är en branschförening som arbetar för tryggt givande. Här samlas Sveriges största och ledande insamlingsorganisationer, men även många mindre organisationer som helt eller delvis är finansierade genom gåvor, bidrag och samarbeten. Giva Sverige arbetar bland annat med kvalitetssäkring genom märkningen ”Tryggt givande”. 

Mer information

Datum: 27 – 28 april 2022
Tider: kl 8.30 – 18.00
Plats:  Norra Latin, Stockholm