21grams Logo 21grams
search

Digital brevlåda

Att efaktura nått stor framgång råder det inga tvivel om. Vi som certifierad teknisk distributör vet. Anledningen, om man ska tro undersökningar är den sömlösa övergången mellan att öppna försändelsen och betala den – du kan både ta emot och betala fakturan i en och samma kanal.

Den digitala brevlådan som till skillnad från internetbanken hanterar fler typer av försändelser än bara fakturor följer trenden – den post som man väljer att få till sin digitala brevlåda ska man också kunna betala där.

21grams har sedan flera år ett samarbete med Kivra, den digitala brevlåda som idag har flest anslutna privatpersoner. Var tredje svensk närmare bestämt.

 ”Du betalar genom några få knapptryck utan bankdosa eller krångel med långa giro- och referensnummer. ”

De försändelser och fakturor som har betalfunktionen aktiv i Kivra kan man genom några knapptryck betala helt utan bankdosa eller krångel med långa giro- och referensnummer. När du valt vilket bankkonto som pengarna ska dras ifrån, går det med ett klick.

Vill ni ge era kunder möjlighet att ta emot och betala fakturor direkt i den digitala brevlådan? Tveka inte att kontakta oss på 21grams så hjälper vi dig. Vi har inte bara tekniken och kanalerna utan insikter och kompetens om hur du bäst kommunicerar med dina kunder för att uppnå bästa möjliga konvertering.

Tre goda skäl att välja 21grams

Enkelt. Mottagaren nås via en etablerad kanal och vägen till betalning är bara några få klick bort.

Tryggt. Vi kan post. Förutom tekniken har vi kunskap om hur du uppnår bästa möjliga konvertering.

Kombinera. Välj en eller fler kanaler, tillsammans sätter vi upp ett regelverk för era kunders preferenser.

Vill du veta mer?

Kontakta mig redan idag så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig med digitala brevlådor.

Mejla Dan Ring Dan

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter här så kontaktar vi dig.