21grams Logo 21grams
search

Kanalvalet 2023 & spännande kundcase - 7 dec

I samarbete med SWEDMA presenterar vi Kanalvalet 2023 och berättar om några spännande kundcase

Hur många brevlådor har mottagarna på sin dörr?

Vilka kanaler passar vilka kunder, och när i kundresan? 21grams har i flera år genomfört undersökningen Kanalvalet där vi frågar vilka önskemål och preferenser man har kring att motta olika typer av kommunikation. Allt ifrån fakturor och myndighetspost till DR. Här får ni resultatet från en rykande färsk undersökning med slutsatser och insikter.

Som avsändare gäller det att kunna erbjuda flera olika distributionssätt utifrån vad som passar kunden. Handlar det dessutom om att ta betalt för något, gäller det att kunna erbjuda olika betalsätt så att mottagaren verkligen tackar ja och slutför affären. Skillnaden mellan att tacka ja eller att hamna i sopkorgen kan mycket väl vara enkelheten i betalningen.

21grams har tillgång till tekniken och kanalerna, och kan också ge goda insikter om hur man bäst kommunicerar med sina kunder. Utmaningen är att öka konverteringen genom att hitta unika kombinationer av kanal- och kommunikationsval.

Vi berättar också om några spännande kundcase där vi kombinerat det fysiska med det digitala, intressanta QR-kodsresor och andra lyckade exempel.

 

Mer information

Datum & tid: 7 december 2022, 09:00-10:00, check-in från 08:45

Plats:  Microsoft Teams

Pris: gratis

Sista anmälningsdag: 5 december

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person.