21grams Logo 21grams
search

Vill du jobba som produktionsledare hos oss – Tillsatt

Har du ett stort teknikintresse och vill jobba i en koordinerande roll med stor utvecklingspotential? 21grams söker en skicklig och engagerad produktionsledare som vill arbeta i ett företag med snabba beslutsvägar, där egna initiativ och leveranser direkt får genomslag i företagets utveckling och resultat. Känns det som en tjänst för dig? Sök redan idag!

Om tjänsten
Academic Work söker en produktionsledare till 21grams. Kontoret är beläget i Hammarbysjöstad högst upp i Lumahuset i fräscha lokaler med utsikt över Hammarbybacken och Hammarbysjön. De sitter i ett öppet kontorslandskap och i dagsläget arbetar det drygt 50 medarbetare på kontoret. Du kommer att arbeta kontorstider och samarbeta tillsammans med tre andra produktionsledare.

Beskrivning av oss
”Vi älskar utmaningar. Med utmaningar följer möjligheter. Både i det stora och det lilla. I spåren av den avreglerade Posten föddes en ny marknad. En marknad som 21grams varit en del av sedan 2004 och som vi vill fortsätta vara med och påverka, både idag och i morgon. När vi startade bolaget var möjligheten att erbjuda billigt porto en bärande del i vår verksamhet. Idag är vi lika mycket ett teknikbolag som en pålitlig och kostnadseffektiv distributör av fysiska brev. Tillsammans med våra kunder har vi tagit klivet in i den digitala världen samtidigt som vi är marknadsledande inom distribution av fysiska brev. Det betyder att vi kan erbjuda smart och enkel kommunikation, oavsett kanal, så att man kan nå sina kunder med korrekt information på rätt plats och, inte minst på det sätt som just de önskar. Fysiskt och digitalt i hela Norden” .

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos 21grams. Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter
Vad får jag arbeta med? Som produktionsledare har du en koordinerande roll och hanterar olika arbetsuppgifter samtidigt. I din omgivning finns andra medarbetare i samma roll som du kan bolla och få stöttning av.

Du kommer exempelvis att:

 • Ge support och utbildning i våra sorteringsverktyg
 • Producera och sortera stora mängder adressdata i våra egenutvecklade sorteringsverktyg
 • Ha kontakt med producenter, partners och kunder
 • Koordinera externa och interna produktionsled på en nordisk bas
 • Säkerställa produktionsflöden vid nya produkter och kunduppdrag på en nordisk bas
 • Verka för att aktiviteter/processer sker i enlighet med gällande lagar och förordningar
 • Utveckla arbetsprocesser samt göra kvalitetsuppföljningar

Tjänsten passar dig som vill börja på ett företag där det finns goda utvecklingsmöjligheter. Företaget vill satsa på dig i din roll och på sikt kommer du få nya spännande arbetsuppgifter att ta dig an.

Vi söker dig som
För att kunna nyttja dessa möjligheter behöver du ha en del kunskap och erfarenhet med dig din första dag resten kan du lära dig. Men du behöver ha:

 • Ett teknikintresse och vill lära dig mer inom området
 • Gymnasieexamen
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, med hänsyn till de interna och externa kontakter du kommer att ha i rollen

Det är ett stort plus om du..

 • Har jobbat inom postbranschen tidigare då du kommer komma in snabbare i den här tjänsten och förstå hela processen
 • Innehar en eftergymnasial utbildning inom logistik eller motsvarande
 • Har en god kännedom om print- och produktionsprocesser
 • Haft en koordinerande roll sedan tidigare

I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det viktigaste är att du är intresserad och driven att lära dig mer om systemen. I en administrativ roll ser du som en självklarhet att du är noggrann och har en god kvalité i allt du tar dig för. Som person är du flexibel och behåller lugnet och fokus i stunder när det är högt tempo. Du är analytisk, uthållig och arbetar proaktivt där du tar egna initiativ för att lösa de problem som uppstår. I situationer där du inte vet hur du ska gå tillväga ber du om hjälp. Eftersom du kommer att ha både interna och externa kontakter trivs du i en social roll och är inte rädd att hugga i när det behövs. I en koordinerande roll krävs det att du har en god prioriteringsförmåga och ett öga för detaljer med en fallenhet att koordinera, både mot dina kollegor men även mot leverantörer.

Övrig information
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, inledande provanställning 6 månader
Lön: Enligt överenskommelse
Placering: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Kontaktuppgifter: Olivia Unghammar, rekryteringskonsult. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och 21grams önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om Academic Work
De är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vill du jobba i mitt team?

Vill du jobba i mitt team och har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta mig på mikael.bannsgard@21grams.com.