21grams Logo 21grams
search

Vi söker produktionsledare – TILLSATT

Mailworld söker en produktionsledare till sin distributionsterminal i Stockholm.

Om jobbet
Mailworld söker en produktionsledare till sin distributionsterminal i Stockholm.

Mailworlds Distributionsterminal i Stockholm är knutpunkten i vår verksamhet och ditt uppdrag som produktionsledare är att stödja och leda dina kollegor och medarbetare i det dagliga arbetet samt själv sortera försändelser i våra postsorteringsmaskiner, rapportera in volymer digitalt och hantera support och transportbokningar.

På Distributionsterminalen hanterar vi paket, post, kataloger och tidningar. Vi sorterar, räknar, väger och konsoliderar tiotusentals försändelser i våra maskiner varje dag vilka lämnas vidare till Postnord och Citymails distributionsnätverk.

Vi utvecklar ständigt verksamheten och vi ser dig som en viktig spelare i vårt förbättringsarbete.

Du rapporterar till produktionschefen för Distributionsterminalen. Som Produktionsledare kommer du även att arbeta med att säkerställa och följa upp att rutiner och ordningsregler följs.

Kompetensprofil
Du har eftergymnasial utbildning, meriterande är tidigare ledarerfarenheter. Du besitter teknisk och IT-kompetens och har ett stort intresse för människor och logistik.

Du är van vid arbete i MS Office och har lätt för att lära dig nya system. Goda kunskaper i svenska, både muntligt samt skriftligt, är ett krav. Även B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper
Du är trygg, stabil och inger förtroende i din kommunikation med såväl medarbetare som externa kunder och samarbetspartners. Du lägger stor vikt vid ordning och reda och du är beslutsam och visar omdöme även under tidspress.

Om oss
Mailworld är ett alternativ till de stora, ofta statligt ägda, postverken. Genom vårt oberoende kan vi hitta nya, kostnadseffektiva lösningar för att distribuera försändelser. Vi har funnits sedan 2003 på marknaden för internationell distribution och är sedan 2010 en registrerad postoperatör med tillstånd från Post- och Telestyrelsen att bedriva brevbefordran också på inrikesmarknaden.

Vårt gedigna nätverk av leverantörer, slimmade och effektiva organisation samt unika, egenutvecklade sorteringsmaskiner och portooptimeringssystem, gör att vi kan erbjuda marknadens lägsta priser för distribution av kontorspost, osorterade sändningar och internationella försändelser. Trots låga priser erbjuder vi enkla postlösningar där du inte behöver ändra dina nuvarande rutiner.

Korta fakta om jobbet
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet, Produktionsledare, Posten – 2-4 års erfarenhet
Utbildning: Gymnasial utbildning
Kompetenser MS Office & Post, sorteringsvana
Meriterande  Logistik
Språk Svenska
Körkort  B
Lönetyp: Fast månadslön

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna dina uppgifter här!