21grams Logo 21grams
search

Vi söker junior projektledare – Tillsatt

 

Tjänsten är tillsatt.

Har du utbildning inom projektledning eller motsvarande arbetslivserfarenhet? Är du även i början av din karriär? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig. Vi söker nu en junior projektledare till 21grams. Bolaget har en god tillväxt och söker en person som kan starta efter årsskiftet. De har sitt kontor i Hammarbysjöstad i Stockholm och tjänsten är en direktrekrytering till 21grams. Låter det intressant? Sök redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en junior projektledare till 21grams med start efter årsskiftet. Kontoret är beläget i Hammarbysjöstad högst upp i Lumahuset i fräscha lokaler med utsikt över Hammarbybacken och Hammarbysjön. Bolaget växer så det knakar och söker nu en junior projektledare för att stärka projektorganisationen. 21grams har ett öppet kontorslandskap och idag arbetar ett drygt 50 medarbetare på kontoret. Du kommer att arbeta kontorstider och samarbeta tillsammans med en annan projektledare inom affärsområdet och som även blir din närmaste chef. Allt kommer ske i nära samarbete med övriga inom affärsområdet samt projektledare i det andra affärsområdet.

21grams beskriver sig själva på följande vis: ”Vi älskar utmaningar. Med utmaningar följer möjligheter. Både i det stora och det lilla. I spåren av den avreglerade Posten föddes en ny marknad. En marknad som 21grams varit en del av sedan 2004 och som vi vill vara med och påverka, både idag och i morgon. När vi startade bolaget var möjligheten att erbjuda billigt porto en bärande del i vår verksamhet. Idag är vi lika mycket ett teknikbolag som en pålitlig och kostnadseffektiv distributör av fysiska brev. Tillsammans med våra kunder har vi tagit klivet in i den digitala välden samtidigt som vi är marknadsledande inom distribution av fysiska brev. Det betyder att vi kan erbjuda smart och enkel kommunikation, oavsett kanal, så att du kan nå dina kunder med korrekt information på rätt plats och, inte minst på det sätt som just de önskar. Fysiskt och digitalt i hela Norden.”

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos 21grams.

Arbetsuppgifter

Som junior projektledare kommer du arbeta med ett helhetsansvar i projekten. Tjänsten innebär koordinerande arbete där såväl intern som extern kontakt förekommer, utöver det den administration som medföljer. Inom projektområdet finns mycket av projektkaraktär som externa och interna system, integrationer av nya postoperatörer mm. Länk mellan säljorganisationen, IT och produktion. Inledningsvis kommer flertal projekt vara fokuserade på integrationen av Swish till 21grams fakturamottagare. Exempel på arbetsuppgifter är:

Vid ett nytt projekt vara kontaktperson mellan kund, och de olika enheterna internt på 21grams. Sätta upp strukturer för projekt, knyta ihop länkar samt se till att projektet fortskrider enligt plan.
Stötta kund och/eller leverantörer i projektet och ha en kontinuerlig kommunikation för att bibehålla en god kundnöjdhet.
Hantera interna processer och eventuellt förbättra dessa om nödvändigt.

Vi söker dig som

Som är i början av din arbetslivskarriär och har en utbildning inom projektledning eller motsvarande. Utöver det ser vi att du:

  • Har en god självinsikt och personliga enskaper för att möta, coacha individer i olika sammanhang och situationer för att bidra och nå dina egna och projektets mål.
  • Har ett tekniskt intresse.
  • Har goda kunskaper i Microsoft Office. Outlook, Power Point, Word och Excel.
  • Hanterar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Som person är du driven, vill framåt och strävar efter att utvecklas. Utöver det är du en person som är trygg i dig själv och inte är rädd för att ta tag i saker och skapa nya kontakter. Du tar för dig och vågar bolla saker och fråga om det är något du inte förstår eller undrar över. Slutligen är du en person som har energi och tycker om utmaningar och ser lösningar istället för problem.

Övrig information
Start: Efter årsskiftet.
Omfattning: Heltid, direktrekrytering.
Lön: Enligt överenskommelse.
Placering: Hammarbysjöstad, Stockholm.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och 21grams önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.