21grams Logo 21grams
search

Vi söker junior produktionsledare – Tillsatt

Tjänsten är tillsatt.

Har du ett stort teknikintresse och vill jobba i en koordinerande roll med stor utvecklingspotential? 21grams söker en junior, skicklig och engagerad produktionsledare som vill arbeta i ett företag med snabba beslutsvägar, där egna initiativ och leveranser direkt får genomslag i företagets utveckling och resultat. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos 21grams. Känns det som en tjänst för dig? Sök redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en junior produktionsledare till 21grams med start efter årsskiftet. Kontoret är beläget i Hammarbysjöstad högst upp i Lumahuset i fräscha lokaler med utsikt över Hammarbybacken och Hammarbysjön. 21grams har ett öppet kontorslandskap och idag arbetar ett drygt 50 medarbetare på kontoret. Du kommer att arbeta kontorstider och samarbeta tillsammans med tre andra produktionsledare.

21grams beskriver sig själva på följande vis: ”Vi älskar utmaningar. Med utmaningar följer möjligheter. Både i det stora och det lilla. I spåren av den avreglerade Posten föddes en ny marknad. En marknad som 21grams varit en del av sedan 2004 och som vi vill vara med och påverka, både idag och i morgon. När vi startade bolaget var möjligheten att erbjuda billigt porto en bärande del i vår verksamhet. Idag är vi lika mycket ett teknikbolag som en pålitlig och kostnadseffektiv distributör av fysiska brev.

Tillsammans med våra kunder har vi tagit klivet in i den digitala välden samtidigt som vi är marknadsledande inom distribution av fysiska brev. Det betyder att vi kan erbjuda smart och enkel kommunikation, oavsett kanal, så att du kan nå dina kunder med korrekt information på rätt plats och, inte minst på det sätt som just de önskar. Fysiskt och digitalt i hela Norden.”

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos 21grams.

Arbetsuppgifter

Som junior produktionsledare är du koordinerande och trivs med att hantera olika arbetsuppgifter samtidigt och brinner för att säkra en bra leverans med hög kvalitet. Du har god prioriteringsförmåga och ett öga för detaljer med en fallenhet att koordinera såväl interna resurser på företaget som externa resurser hos partners och leverantörer. Du trivs i en social roll och är inte rädd att hugga i när det behövs! I din omgivning finns andra medarbetare i samma roll som du kan bolla och få stöttning av. Men det är alltså viktigt att du både vågar ta egna initiativ, men också vågar fråga om hjälp.

Som produktionsledare är dina arbetsuppgifter:

 • Ansvarig produktionskontakt med producenter, partners och kunder.
 • Koordinering av externa och interna produktionsled
 • Säkerställa produktionsflöden vid nya produkter och kunduppdrag
 • Verka för att aktiviteter/processer sker i enlighet med gällande lagar och förordningar
 • Kvalitetsuppföljning

Tjänsten passar dig som vill börja på ett företag där det finns goda utvecklingsmöjligheter. Företaget vill satsa på dig i din roll och på sikt kommer du få nya spännande arbetsuppgifter att ta dig an.

Vi söker dig som

 • Är teknikintresserad och vill lära dig mer inom området.
 • Har en gymnasial utbildning.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är

 • Kund- och affärsorienterad
 • God problemlösningsförmåga
 • Proaktiv och ansvarstagande

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det viktigaste är att du är intresserad och driven att lära dig mer om systemen och som person är du flexibel och behåller lugn och fokus i stunder av högt tempo. Du är analytisk, uthållig samt en duktig problemlösare. Kvalitet och noggrannhet är viktigt för dig och du trivs i den administrativa rollen. Vidare ser vi att du har en god förståelse kring vikten av att skapa goda relationer, både externt och internt.

Det är meriterande om du har

 • Utbildning inom logistik eller liknande.
 • Har god kännedom om print- och produktionsprocesser / Branschkunskap
 • Arbetslivserfarenhet av att inneha koordinerande och planerande funktioner

Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail sts03@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan.

START: Efter årsskiftet.
UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider, 8-17.
PLATS: Hammarby Sjöstad, Stockholm
URVAL: Sker löpande.
Lön: Enligt överenskommelse.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.